Διυλιστήριο: Αντιπτέραρχος ε.α. πήγε να μεταφέρει μετανάστες έναντι αμοιβής 30.000 €

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αντιπτέραρχος ε.α. πήγε να μεταφέρει μετανάστες έναντι αμοιβής 30.000 €

ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο πρώην δήμαρχος της ΝΔ και πρόεδρος της αερολέσχης Μεσσολογγίου, Γεώργιος Πρεβεζάνος - Αντιπτέραρχος ε.α. μαζι με 5 τουλάχιστον άτομα, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση.

Τον Πρόεδρο της Αερολέσχης Μεσολογγίου και πρώην δημάρχο της πόλης συνέλαβαν οι αρχές με την κατηγορία της απόπειρας μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.

Πούλησαν ότι είχαν και δεν είχαν, ακόμα και τα όργανα τους έδωσαν για μια θέση στο Ευρωπαϊκό όνειρο..

Όπως μεταδίδει το CNN Greece, ο συλληφθείς είχε επιβιβάσει σε αεροπλάνο της αερολέσχης επτά Ιρακινούς παράτυπους μετανάστες (ανάμεσά τους και τρία παιδιά) προκειμένου να τους μεταφέρει στην Ιταλία έναντι αμοιβής ύψους 30.000 ευρώ.



Ο πρώην δήμαρχος συνελήφθη για παράνομη διακίνηση μεταναστών μέσω της αερολέσχης. Συνολικά έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, τα οποία είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση. Τους έπαιρναν από Αθήνα με αυτοκίνητο για Μεσολόγγι και από εκεί με αεροπλάνα έφευγαν για Ιταλία. Ο αρχηγός που συντόνιζε την επιχείρηση ήταν αλλοδαπός κουρδικής καταγωγής, ενώ ένας ακόμη αλλοδαπός κουρδικής τους μετέφερε με αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι. Ο πρόεδρος της αερολέσχης και ο ξάδερφός του που είναι πιλότος, τους μετέφερε αεροπορικώς.





Συνελήφθη και ιδιοκτήτης ταβέρνας στο Μεσολόγγι, καθώς σε αυτήν τους άφηναν μέχρι να τους πάρει το αεροπλάνο. Το έκαναν αυτό για 6 μήνες και οι ιρακινοί είπαν στους αστυνομικούς ότι όλο αυτό το σχέδιο ήταν οργανωμένο από την ώρα που ξεκίνησαν από την Τουρκία.



Το τρίπτυχο της επιτυχίας

ΗΘΟΣ - ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
5504.jpg

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus