Διυλιστήριο: Μυστική επιστολή Σκοπίων: ζητά όπλα, σφαίρες από καουτσούκ - για τους πρόσφυγες

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Μυστική επιστολή Σκοπίων: ζητά όπλα, σφαίρες από καουτσούκ - για τους πρόσφυγες

Οι αρχές του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων ζήτησαν βοήθεια και επιπλέον εξοπλισμό προκειμένου να αντιμετωπίσουν το κύμα των προσφύγων που βρίσκεται στα σύνορά τους και συγκεκριμένα στην Ειδομένη της Ελλάδας, γράφει το πρακτορείο ‘Φόκους’.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή από τα Σκόπια, η οποία αναφέρει ότι εστάλη από τις αρχές της χώρας μυστική επιστολή σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η επιστολή περιέχει κατάλογο εξοπλισμού για την αντιμετώπιση των προσφύγων, μεταξύ των άλλων: όπλα και πυρομαχικά από καουτσούκ, βόμβες και χειροβομβίδες αναισθητοποίησης, και άλλα υλικά προκειμένου να διαλύσουν τα πλήθη, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.


The Hellenic Information Team
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus