Διυλιστήριο: Υπέστειλε την σημαία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο Κώστας Πελετίδης

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Υπέστειλε την σημαία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο Κώστας Πελετίδης


Από την πρώτη στιγμή της εκλογής της Δημοτικής αρχής – Λαϊκή Συσπείρωση – του Κώστα Πελετίδη, έγινε σαφές προς όλους ότι οι θέσεις και οι πολιτικές του ΚΚΕ και των εκπροσώπων του είναι σταθερές.


Εκπρόσωπος της Μαιζώνος αποκαλύπτει:

«Όχι στον Ευρωμονόδρομο» και τα «Μονοπώλια της Ε.Ε..Οι θέσεις του Κομμουνιστικού κόμματος είναι σαφέστατες χωρίς τις γνωστές κολοτούμπες των πολιτικών που τα τελευταία χρόνια έγιναν της μόδας».
και συνεχίζει:
«τα....λαγωνικά …, δεν έχουν πάρει χαμπάρι τόσους μήνες, ότι με εντολή Πελετίδη κατέβηκε από το Δημαρχείο η σημαία της Ε.Ε. Πλέον, οι σημαίες που κυματίζουν στο Δήμο Πατρέων, είναι η Ελληνική και αυτή του Δήμου, της Ε.Ε. τη στείλαμε για....σφουγγαρόπανο.»

Πραγματικά η μεσαία σημαία είναι η Ελληνική και οι δύο παράπλευρα είναι δύο σημαίες του Δήμου της Πάτρας. Απουσιάζει η σημαία της Ε.Ε.

πηγή
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus