Διυλιστήριο: Aθήνα-Σπάρτη σε δυο ώρες, από τις 18 Απριλίου.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Aθήνα-Σπάρτη σε δυο ώρες, από τις 18 Απριλίου.

Στις 18 Απριλίου πρόκειται να παραδοθεί ο αυτοκινητόδρομος του “Μορέα”, στο τμήμα Λεύκτρο – Σπάρτη. Εκτός, όπως μας επισημάνθηκε, αν αλλάξει η ημερομηνία, σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού και ο κ. Τσίπρας αποφασίσει να εγκαινιάσει το έργο.

Είναι το πρώτο μεγάλο οδικό έργο που παραδίδεται μέσα στο 2016. Δρόμος σύγχρονος και ασφαλής, 46 χιλιομέτρων, που θα φέρει πιο κοντά τη Σπάρτη και τη Λακωνία με την Αθήνα και θα ενώσει τη Σπάρτη με την Καλαμάτα και την Τρίπολη.

Η διάρκεια του ταξιδιού από Αθήνα σε Σπάρτη θα μειωθεί από 140 λεπτά σε δυο ώρες και από την αρκαδική στην λακωνική πρωτεύουσα από 50 λεπτά σε μισή ώρα.

Η διάρκεια του ταξιδιού Καλαμάτα – Σπάρτη αναμένεται να είναι 45 – 50 λεπτά.


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus