Διυλιστήριο: Σκόπια: «Φασιστική και Ρατσιστική η δήλωση του ΓΓ του ΝΑΤΟ»

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Σκόπια: «Φασιστική και Ρατσιστική η δήλωση του ΓΓ του ΝΑΤΟ»

Οι Σλάβοι ‘μακεδονιστές’ απορρίπτουν τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργ στην Ουάσιγκτον, στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 8 και 9 Ιουλίου στη Βαρσοβία, με μηνύματα για τα μελλοντικά μέλη του ΝΑΤΟ και την εποικοδομητική συνεργσία με τη Ρωσική Ομοσπονδία, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Ο Γενς Στόλτενμπεργ δήλωσε ότι «μέχρι να λυθεί το ζήτημα της ονομασίας, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λυθεί το ζήτημα της ένταξης της FYROM στο ΝΑΤΟ» και αυτή η δήλωση θεωρείται ρατσιστική και φασιστική!

Υπενθυμίζουμε – συνεχίζει το δημοσίευμα- ότι η πλειοψηφία των «Μακεδόνων» (Σλάβων δηλαδή των Σκοπίων) γνωρίζει ότι η απόρριψη της ένταξης του κράτους της FYROM στο ΝΑΤΟ, είναι λόγω του «αντι-μακεδονισμού» της Ελλάδας, λόγω της γενοκτονίας των «Μακεδόνων» από τους Έλληνες και του ναζιστικού αιτήματος της Ελλάδας να αλλάξει το όνομα της κράτους μας, έχοντας, μάλιστα, αλληλέγγυους σε αυτό τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο!

Επαναλαμβάνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν αξίζουν για την αλλαγή της ονομασίας του κράτους μας ως «Μακεδονία» και την ταυτότητα του «μακεδονικού» έθνους!

Πιστεύουμε ότι η χώρα μας πρέπει να αποσύρει τους στρατιώτες και τους αξιωματικούς από τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ σε όλον τον κόσμο για να αποδιώξει τη μόνιμη πίεση προς την κυβέρνησή μας για να αποποιηθεί το όνομα και την ταυτότητα του έθνους μας! (σημειώνει το δημοσίευμα)΄

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus