Διυλιστήριο: Αποκαλυπτικός ο Καμμένος: "Ο Σαμαράς έπαιρνε λεφτά από την Siemens με τον κωδικό «Άνοιξη»"

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Αποκαλυπτικός ο Καμμένος: "Ο Σαμαράς έπαιρνε λεφτά από την Siemens με τον κωδικό «Άνοιξη»"



Πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο ΥΕΘΑ κατέθεσε στοιχεία που όπως λέει δείχνουν χρηματοδότηση του Σαμαρά από την SIEMENS με τον κωδικό μάλιστα «ΑΝΟΙΞΗ» . Ο κ. Καμμένος, ανέφερε πως αυτά τα στοιχεία δεν μπήκαν ποτέ στην δικογραφία της SIEMENS λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά τα χρήματα πού θα οδηγούσαν; Στο συνδυασμό κατάθεσης Χριστοφοράκου και πιθανώς να φτάναμε μέχρι το Χον Κονγκ που συνηθίζει να μιλάει ο Σαμαράς κ να βρίσκαμε πορεία χρήματος».

Τα σχετικά στοιχεία τα κατέθεσε μάλιστα στην επιτροπή και εκθέτουν τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για την σχέση του με την εταιρεία Siemens. Ο κ. Καμμένος ανέφερε πως τα στοιχεία αυτά δεν προωθήθηκαν ποτέ στην Eurojust παρότι υπήρχε η ομολογία Χριστοφοράκου ότι «χρημάτισε νέο μικρό πολιτικό κόμμα της δεξιάς».

ΑΞΙΖΕΙ: Την ώρα που ο Καμμένος είπε για χρηματισμό με τον κωδικό «Άνοιξη» ο Νίκος Νικολόπουλος φώναξε από κάτω «Πολιτική Άνοιξη»


http://www.diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus