Διυλιστήριο: Έτσι έκαναν … “δουλειές” οι καναλάρχες! Δάνεια 95 εκατ το Mega και δεν έχει 3 εκατ για την άδεια.Προσφυγή κατά Παππά από Ψυχάρη

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Έτσι έκαναν … “δουλειές” οι καναλάρχες! Δάνεια 95 εκατ το Mega και δεν έχει 3 εκατ για την άδεια.Προσφυγή κατά Παππά από Ψυχάρη



Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουμε όλοι κανάλια και επιχειρήσεις. Δηλαδή με … θαλασσοδάνεια από τράπεζες… Η Τηλέτυπος, ιδιοκτήτρια εταιρία του Mega, προσέφυγε δια χειρός του προέδρου της, ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, σε προδικαστική διαδικασία, κατά του Νίκου Παππά, για την απόφαση της τιμής-εκκίνησης για τις άδειες των 3 εκατ ευρώ!!! Δηλαδή η Τηλέτυπος που έχει δανειοδοτηθεί με περισσότερα από 95 εκατ ευρώ από τις 4 συστημικές τράπεζες και που μένει στον αέρα γιτί υποτίθεται ότι από ημέρα σε ημέτα θα καλύψει την ήδη πολάκις καθυστερημένη ΑΜΚ των 25 εκατ ευρώ, ομολογεί ότι … δεν μπορεί να συγκεντρώσει το ποσό των 3 εκατ ευρώ για να συμμετάσχει στο νέο διγωνιμό αδειοδότησης. Πέρα από το προφανές, οτι δηλαδή με αυτο τον τρόπο η ίδια η ιδιοκτησία του ( Στ Ψυχάρης ) παραδέχεται το δίκαιο των επιχειρημάτων του Νίκου Παππά για μη βιώσιμα κανάλια που λειτουργούσαν με χρήμτα του ελληνικού λαόυ από τα θαλασσοδάνεια των τραπεζών και της ανάγκης να περιοριστεί σημανυικά ο αριθμός των καναλιών ώστε να μπορούν να γίνουν βιώσιμες επιχειρήσεις, ουσιαστικά η προσφυγή αυτή προαναγγέλλει και το τέλος του Mega,παρά τα παραμύθια Καψή στους εργαζόμενους, αφού ομολογείται, ότι όχι μόνο τα 11,5 εκατ που απαιτούνται άμεσα από τις τράπεζες για να μην κλεισουν το κανάλι, δεν είναι δυνατόν να εξευρεθούν, αλλά ούτε … 3 εκατ για την υποβολή φακέλου νέας αδειοδότησης. Είναι δηλαδή σαν να λέει ο Ψυχάρης στους εργαζόμενους του Mega, παιδιά ως εδώ ήταν, τώρα καντε την … ΥΓ: Το γεγονός ότι αυτή η προσφυγή του Σταύρου Ψυχάρη σε προδικαστική διαδικασία κατά του νόμου Παππά, έρχεται λίγς μόνο ημέρες μετά την μυστική συνάντησή του νε τον Ισίδωρο Ντογιάκο παρουσία του Αντ Σαμαρά, δεν έχει σε τίποτα να κάνει με … τους δικαστές που θα κληθούν να αποφασίσουν επ αυτής της προσφυγής …

Το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών που αποκάλυψε την νομική κίνηση Ψυχάρη αναφέρει:
Το Mega, η Τηλέτυπος Α.Ε. δηλαδή, προσέφυγε εναντίον της απόφασης του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά για την αδειοδότηση των καναλιών και συγκεκριμένα για τον «καθορισμό τιμής εκκίνησης για τις δημοπρατούμενες άδειες».

Προέβη προ ημερών σε προδικαστική προσφυγή, είναι το πρώτο νομικό βήμα πριν προσφύγει στα δικαστήρια. Αλλά το σπουδαίο είναι άλλο, όχι τόσο η προσφυγή που, όπως σας είπαμε, ήταν αναμενόμενη.

Η είδηση είναι πως το Mega δηλώνει ευθαρσώς ότι δεν διαθέτει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ώστε να πληρώσει την εγγύηση προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία.

«Ο καθορισμός», γράφει, «της τιμής εκκίνησης για καθεμία από τις τέσσερις (4) άδειες στο ύψος των τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000) καθιστά αδύνατη ή υπερβολικά δυσχερή την υποβολή προσφοράς εκ μέρους της Εταιρίας μας στην παραπάνω διαγωνιστική διαδικασία».

Και συνεχίζει για να μας το κάνει ακόμα πιο σαφές: «Η Εταιρία μας δεν είναι σε θέση να υποβάλει οικονομική προσφορά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ


http://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus