Διυλιστήριο: Ως πότε ανίκανοι πολιτικοί θα αφήνουν διεφθαρμένους δημοσιογράφους να μας διασύρουν και να μας ξεφτιλίζουν ως λαό;

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ως πότε ανίκανοι πολιτικοί θα αφήνουν διεφθαρμένους δημοσιογράφους να μας διασύρουν και να μας ξεφτιλίζουν ως λαό;

Για μια ακόμη φορά ο Νίκος Παππάς έδειξε την ανεπάρκειά του στον τομέα της "πολιτικής επικοινωνίας" όπου ειδικεύεται, δεχόμενος να δώσει συνέντευξη στο διεθνές πρόγραμμα της κρατικής Γερμανικής τηλεόραση της Deutsche Welle χωρίς να εξετάσει πρώτα το "ποιόν", του Michel Friedman, του δημοσιογράφου με τον οποίον θα μιλούσε.

Ο «δημοσιογράφος» που πήρε συνέντευξη στον Νίκο Παππά στο «Γερμανικό» κανάλι DW ... δεν ήταν ούτε Γερμανός ...ούτε Δημοσιογράφος. Ο Michel Friedman είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Σιωνισμού στην Ευρώπη, Δικηγόρος στο επάγγελμα κι επειδή είναι περιούσιος ...κάνει κι ότι γουστάρει τα ΜΜΕ. Υπήρξε και πολιτικός με τους Χριστιανοδημοκράτες .

Το σύμπαν άρχισε να συνωμοτεί υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη ... Ο Michel Friedman  προσπάθησε να στριμώξει τον Παππά με τη φράση που χρησιμοποίησε η Σία Αναγνωστοπούλου για τους «λιαζόμενους» πρόσφυγες...κι ο Παππάς ζήτησε δυο φορές να διακοπεί η συνέντευξη.

Αποτέλεσμα, να πρέπει να απαντά συνεχώς σαν βρεμμένη γάτα σε μειωτικά και περιφρονητικά ερωτήματα/σχόλια για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Να "ανακρίνεται" δηλαδή με χτυπήματα κάτω από τη μέση από ένα  σιωνιστή Γερμανό-Εβραίο πρώην πολιτικό του κόμματος της Μέρκελ που είχε εξαναγκάστεί να αποχωρήσει από την πολιτική για να αποφύγει το δικαστήριο με κατηγορίες για "εξώθηση σε πορνεία κάνοντας χρήση ναρκωτικών" (βλέπε "βιογραφικό" Michel Friedman στο Wikipedia).

Παρακολουθείστε το ιταμό ύφος του "δημοσιογράφου" και τις απαντήσεις του "υπουργού επικρατείας".



www.diulistirio.blogspot.com
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus