Διυλιστήριο: Στη Βουλή η τροπολογία για τις offshore πολιτικών

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Στη Βουλή η τροπολογία για τις offshore πολιτικών



Καθολική απαγόρευση για τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα εκτός της χώρας, προβλέπει η τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή. Την ίδια ώρα σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας και του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για την προσέγγιση της Γεωργίας στην ΕΕ.

Το νομοσχέδιο εισάγεται στις 10 το πρωί προς συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια.

Η κυβέρνηση θα επιδιώξει ονομαστική ψηφοφορία για τη συγκεκριμένη διάταξη που θα απαγορεύει και θα θεωρεί ασυμβίβαστη τη συμμετοχή βουλευτών, αρχηγών πολιτικών κομμάτων, ευρωβουλευτών, γενικών γραμματέων, περιφερειαρχών και δημάρχων, στη διοίκηση ή στο μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών με έδρα εκτός της χώρας. Όπως τόνισε την Τρίτη, η κυβερνητική εκπρόσωπος «δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεχτό να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Πηγή: ΕΡΤ1

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus