Διυλιστήριο: VIDEO - Συνάντηση Μέρκελ – Ντόρας και στο… πλάι ο Κυριάκος

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

VIDEO - Συνάντηση Μέρκελ – Ντόρας και στο… πλάι ο Κυριάκος



Η χθεσινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άνγκελα Μέρκελ«έπαιξε» πολύ ψηλά στα συστημικά και προσκείμενα στη Νέα Δημοκρατίαsites. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνάντησε την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης. Δεν είναι και μικρό πράγμα…

Μόνο που στην ουσία η καγκελάριος της Γερμανίας συνάντησε την Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία έχει πολύ καλύτερες σχέσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, λόγω της θητείας της στο υπουργείο Εξωτερικών) και όχι τον αδερφό της, Κυριάκο.

Την… είδηση αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, χωρίς φυσικά να το θέλει. Στο video που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο των 21.00 δείχνει, αφού «άνοιξε» το πλάνο, την Άνγκελα Μέρκελ να κάθεται απέναντι από την Ντόρα Μπακογιάννη και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προσπάθησε – τραβώντας τον λαιμό του – να μειώσει την απόσταση που τον χώριζε από την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη τραβήχτηκε από το πλάνο σχετικά αργά, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να της ρίξει ένα… αδελφικό βλέμμα.

Δείτε το σχετικό video:


Πηγή

https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus