Διυλιστήριο: (ΕΓΓΡΑΦΟ) Όταν ο Στουρνάρας έδινε μπόνους 75.000 ευρώ στο μισθό του Σκλαβούνη στο ΤΧΣ εν μέσω μνημονίων

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

(ΕΓΓΡΑΦΟ) Όταν ο Στουρνάρας έδινε μπόνους 75.000 ευρώ στο μισθό του Σκλαβούνη στο ΤΧΣ εν μέσω μνημονίων



Το 2013, όταν ο Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομίας πετσόκοβε μισθούς,συντάξεις και κοινωνικό κράτος, επέλεγε να αυξήσει τις αποδοχές του τότε επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας -και μετέπειτα στενό συνεργάτη τουΚυριάκου Μητσοτάκη– Χρήστου Σκλαβούνη, κατά 75 χιλιάδες ευρώ και να φτάσει το μισθό του στο δυσθεώρητο ύψος των 175 χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2013, τοποθετήθηκε στη θέση του Προέδρου του ΤΧΣ, ο κ.Χρήστος Σκλαβούνης μετά την αποχώρηση του Ολλανδού, Πόλ Κόστερ.

Ενώ λοιπόν ο Ολλανδός -με απόφαση πάλι του κ. Στουρνάρα- αμειβόταν με 100.000 ευρώ το χρόνο η υπουργική απόφαση για την τοποθέτηση Σκλαβούνη του έδωσε και αύξηση ύψους 75.000 ευρώ.


https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus