Διυλιστήριο: Παραιτήθηκε ο Π.Ρουμελιώτης από το "Ελ. Βενιζέλος"

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Παραιτήθηκε ο Π.Ρουμελιώτης από το "Ελ. Βενιζέλος"


Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) υπέβαλε σήμερα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Ρουμελιώτης είχε ήδη ενημερώσει τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την πρόθεσή του να παραιτηθεί, μετά και την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κίνα για την προώθηση της διαπραγμάτευσης ώστε να ενταχθεί η Ελλάδα στην Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών (ΑΙΙΒ).

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Υπενθυμίζεται πως ο Π. Ρουμελιώτης είχε εναντιωθεί στην εικοσαετή παράταση της σύμβασης παραχώρησης του ΔΑΑ.


https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus