Διυλιστήριο: Η Deutsche Bank ψάχνει αγοραστή για να πουλήσει ναυτιλιακά δάνεια 1 δις δολ.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Η Deutsche Bank ψάχνει αγοραστή για να πουλήσει ναυτιλιακά δάνεια 1 δις δολ.



Η Deutsche Bank αναζητά αγοραστή για να πωλήσει ναυτιλιακά δάνεια ύψους τουλάχιστον 1 δισ. δολαρίων, προκειμένου να ελαφρύνει την έκθεση της στον τομέα αυτό, του οποίου οι δανειστές αντιμετωπίζουν αυστηρότερο έλεγχο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ενώ οι μεταφορές πετρελαίου με tankers έχουν πάρει τα πάνω τους, οι ναυτιλιακές μεταφορές containers και ξηρού φορτίου γνωρίζουν τη χειρότερη ύφεση, η οποία οφείλεται στο πλεόνασμα πλοίων, την παραπαίουσα παγκόσμια οικονομία και την ασθενέστερη ζήτηση των καταναλωτών.

Τραπεζικές και χρηματοοικονομικές πηγές που γνωρίζουν το θέμα, είπαν στο Reuters, ότι η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας αρχικά ψάχνει να ξεφορτωθεί ναυτιλιακά δάνεια ύψους τουλάχιστον 1 δισ. δολαρίων.


https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus