Διυλιστήριο: Και το όνομα του προβλήματος με την Κορακάκη ...... Ισίδηρος Κούβελος, ο άντρας της Ντόρας

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Και το όνομα του προβλήματος με την Κορακάκη ...... Ισίδηρος Κούβελος, ο άντρας της Ντόρας



Ο πατέρας και προπονητής της χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο, Άννας Κορακάκη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ περιέγραψε όλα όσα έχουν συμβεί από την Τετάρτη το βράδυ με την κλήση της στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Δεν μας ενημέρωσε κανείς. Αν θα πάμε στο Προεδρικό Μέγαρο και πότε θα πάμε. Το μάθαμε από 3-4 δημοσιογράφους που με πήραν τηλέφωνο. Έως τις 22:00 δεν με είχε πάρει κανείς. Αργά το βράδυ πήρα τον κ. Καπράλο και μου είπε ότι έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί και ότι δεν έκανε αυτός τις προσκλήσεις», τόνισε ο Τάσος Κορακάκης και συνέχισε:

«Πριν φύγουμε από τη Βραζιλία, είχαμε μιλήσει με το αρχηγείο της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τους εξηγήσαμε ότι η Άννα θα πάει διακοπές. Αν η επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γινόταν πριν τις 30 του μηνός θα θέλαμε να μας ενημερώσουν 1-2 μέρες πριν, για να αλλάξει η Άννα τα εισιτήρια. Δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε ο κ. Κούβελος, ούτε ο κ. Κολυμπάδης».

Όσον αφορά την επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο προπονητής της Αννας είπε:

«Στις 12 το βράδυ με πήρε ο Πρόεδρος. Κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν λάθος. Ένα λάθος που δεν εμπλέκεται ο ίδιος. Μας είπε ότι όταν επιστρέψει η Άννα θα μας υποδεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο».

Ο Τάσος Κορακάκης επεσήμανε πως έπεσαν από τα σύννεφα: «Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν μας έχουν πάρει ούτε να μας ζητήσουν μία συγγνώμη. Ακόμη και στην περίπτωση που ήταν ανθρώπινο λάθος-όσο μεγάλο κι αν είναι- δεν μας πήρε κανείς να μας ζητήσει συγγνώμη. Εκτός από τον κ. Καπράλο δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο».

Ι. Κούβελος: Τι λέει για τη μη κλήση της Άννας Κορακάκη

Για το θέμα μη κλήσης της χρυσής Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη, στη συνάντηση των αθλητών που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, μίλησε ο αρχηγός της Ολυμπιακής αποστολής,Ισίδωρος Κούβελος στο gazzetta.gr.

«Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αποφασίστηκε λίγη ώρα πριν μπούμε στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα και φυσικά δεν είχα τη δυνατότητα να προσκαλέσω εγώ τους αθλητές. Εγώ ενημέρωσα προφορικά όσους ήταν μαζί μου στην πτήση, οι υπόλοιποι που είχαν φύγει νωρίτερα από το Ρίο, ειδοποιήθηκαν από τη γραμματεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ίσως εκεί να έγινε το λάθος, αλλά πιστεύω ότι δεν είχε κανείς την πρόθεση να μην ειδοποιήσει τη χρυσή Ολυμπιονίκη», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς αν θεωρεί άκομψο να μην προσκαλείται η αθλήτρια που έφερε δύο μετάλλια στη χώρα μας, ο Ισίδωρος Κούβελος είπε: «Σας είπα ότι τουλάχιστον από την πλευρά μου ως Αρχηγείο της Αποστολής δεν υπήρχε καμία πρόθεση να γίνει κάτι τέτοιο. Τα διαδικαστικά τα ανέλαβαν άλλοι, επειδή εκ των πραγμάτων ούτε το χρόνο είχαμε. Και θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό, προς αποφυγή παρεξηγήσεων… Μάλιστα να επισημάνω ότι στο Ρίο ήμουν συνεχώς στο πλευρό της Άννας και στους δύο αγώνες της για το μετάλλιο, αλλά και στους προκριματικούς».

Όσον αφορά στο γεγονός πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως θα καλέσει την Άννα Κορακάκη άλλη ημερομηνία, ο αρχηγός της αποστολής σχολίασε: «Φυσικά το είπε, επειδή δεν είναι μόνο η Άννα, αλλά και πολλοί ακόμα αθλητές που απουσίαζαν, όπως ο Κώστας Φιλιππίδης, η Βούλα Παπαχρήστου, όλοι οι κωπηλάτες. Μας είπε ότι θα τους δει σε άλλη ημερομηνία!».

«Απ’ ό,τι ξέρω ενημέρωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον πατέρα της για τη συνάντηση. Αλλά ξαναλέω, δεν υπήρχε ποτέ θέμα να μην κληθεί η Άννα Κορακάκη. Είναι μία στιγμή χαράς για όλους, ας μη την χαλάμε με γκρίνιες και μεμψιμοιρίες…», κατέληξε ο κ. Κούβελος για τις δυσάρεστες εντυπώσεις που έχει αφήσει η απουσία της και για την έκταση που πήρε το θέμα.

Πηγή www.enikos.gr και www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus