Διυλιστήριο: Δραγασάκης : ''Ορισμένα ξένα κέντρα θέλουν να ελέγξουν τις Ελληνικές Τράπεζες''

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Δραγασάκης : ''Ορισμένα ξένα κέντρα θέλουν να ελέγξουν τις Ελληνικές Τράπεζες''


Το άρθρο είναι από τον Σίμο

Πολιτικός με δεκάδες αστυνομικούς να τον φρουρούν ... βγάζει λόγο με υπονοούμενα.Σπόντα του Δραγασάκη: «Ορισμένα Ξένα Κέντρα θέλουν να ελέγξουν τις Ελληνικές Τράπεζες».
Γιατί ρε Δραγασάκη δεν έχεις τα μπαλάκια να μας πεις ΠΟΙΑ είναι αυτά τα ξένα κέντρα; Ποιος τα ελέγχει ; Ποια είναι η εξουσία τους επάνω στην Ελληνική πραγματικότητα και πως την απέκτησαν; Γιατί ρε Δραγασάκη παθαίνει κράμπα η γλώσσα των πολιτικών στη σκέψη ότι πρέπει να αναφερθούν στους περιούσιους τοκογλύφους; κι αρχίζουν να μιλούν με χρησμούς και υπονοούμενα;
Ποιος ετοιμάζει τους νόμους ώστε να μπορούν αυτά τα ξένα κέντρα να ελέγχουν καταστάσεις στην Ελλάδα;
Ποιος υπογράφει επαίσχυντες αποικιοκρατικές συμφωνίες και δάνεια με αυτά τα ξένα κέντρα δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκβιάζουν και να κάνουν όλους τους πολιτικούς να χορεύουν τσάμικα ;
Ούτε να τα ονομάσουν δεν τολμούν οι κύριοι της εξουσίας ... που είναι σωστοί κλόουν έτοιμοι να πέσουν στα τέσσερα αν το ζητήσουν οι ξένοι τοκογλύφοι.
Με υπονοούμενα μιλούσε κι ο Kennedy για τις Μυστικές Εταιρίες με τους μυστικούς όρκους ... γιατί ΟΥΤΕ κι ο πάμπλουτος Kennedy μετρούσε μπροστά στο Κτήνος.




Κι ο μέγας ηγέτης Παπανδρέου ...επίσης δεν είχε τα κότσια να μιλήσει συγκεκριμένα και με ονόματα ...

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus