Διυλιστήριο: VIDEO - 42 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Για να θυμηθούμε ......

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

VIDEO - 42 χρόνια ΠΑΣΟΚ. Για να θυμηθούμε ......



Στις 3 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ γίνεται 42 ετών και ξεκίνησε τη σχετική καμπάνια μέσω διαδικτύου.

Για αρχή ανέβηκε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται η φωνή της Φώφης Γεννηματά, να αναφέρεται σε ιστορικά στελέχη του κόμματος, με πρώτον απ` όλους φυσικά τον ιδρυτή του κόμματος, Ανδρέα Παπανδρέου.

Το σλόγκαν της φετινής επετείου είναι “42 χρόνια μαζί”.

Εμείς ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε ένα παλιότερο σποτάκι,με τα 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ, για να μην ξεχνούν οι ''παλιότεροι'' και να μαθαίνουν οι ''νέοι''. Στο σποτάκι αυτό δεν φαίνονται τα νεότερα ανδραγαθήματα του ΠΑΣΟΚ επί Γιωργάκη Παπανδρέου. υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, CDS, SWAPS, κτλ, του Βενιζέλου που είχε τα στικάκια με τις λίστες και την άμυνα της χώρας σπίτι του, τις μεγαλουργίες των Σημιτανθρώπων Παπαδήμου, Στουρνάρα, Γεωργίου κτλ



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus