Διυλιστήριο: VIDEO - Απίστευτο θράσος από Βορίδη: Έβγαλε… κωφάλαλο τον Ψυχάρη για να μην καταθέσει στην εξεταστική!

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

VIDEO - Απίστευτο θράσος από Βορίδη: Έβγαλε… κωφάλαλο τον Ψυχάρη για να μην καταθέσει στην εξεταστική!



Ενδεικτικό της υποκρισίας, της μεροληπτικότητας και της «σοβαρότητας» με την οποία χειρίστηκε την κατάθεση του Σταύρου Ψυχάρη ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο υπό τον τίτλο «Ο Μ. Βορίδης τον έβγαλε κωφάλαλο!» γράφει τα εξής:

«Κωφάλαλο έβγαλε τον Σταύρο Ψυχάρη ο Μάκης Βορίδης! Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Εξεταστική Επιτροπή για την αναζήτηση τρόπου εξέτασης του επικεφαλής του ΔΟΛ, που δήλωσε αδυναμία προφορικής κατάθεσης για λόγους υγείας, ο βουλευτής της Ν.Δ. πρότεινε να γίνει μια «νόμιμη κατασκευή», όπως είπε, και να δοθεί βάσει του άρθρου 227 του κώδικα ποινικής δικονομίας περί κωφάλαλων, αλάλων ή κωφών το δικαίωμα στον Σταύρο Ψυχάρη να απαντήσει εγγράφως. “Δεν κάνω πλάκα” σημείωσε ο κ. Βορίδης, για να προσθέσει ότι, αφού ο κ. Ψυχάρης ακούει αλλά έχει δυσκολία λόγου, θα μπορούσε να γίνει χρήση του συγκεκριμένου άρθρου και να απαντήσει εγγράφως».

Από την μεριά μας, αυτό το οποίο έχουμε να πούμε είναι ότι με την άθλια και υποκριτική συμπεριφορά του ο Βορίδης θεωρεί ως κωφάλαλους όλους τους Έλληνες, καθώς με τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς θα τους… κουφάνει και θα βγάλει μουγγούς αναμφισβήτητα. Μάλιστα, διευκρινίζει ότι «δεν κάνω πλάκα», για να δείξει τον ζήλο τον οποίο δείχνει για τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ.

Είναι προφανές ότι ο Βορίδης «πλάκα» κάνει με τον Ελληνικό Λαό, τον οποίο θεωρεί περίπου ως ηλίθιο, για να νομίζει ότι «τρώει» τέτοιου είδους άθλια επιχειρηματολογία…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ




Πηγή www.crete-news.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. Την κουβέντα "ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑΡΕΪΚΑ " που ειχε πει στον μακαριτη τον Κουτσογιωργα την ειχε πει....εγγραφως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus