Διυλιστήριο: ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ!!

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ!!



Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε πριν από κάποιες ημέρες για «κούρεμα» των δανείων του κόμματος, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.


Αυτή τη φορά ο Νότης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, πρότεινε να δίνεται και στα κόμματα η δυνατότητα να εντάσσονται στο νόμο Κατσέλη.

«Δεν γίνεται», ανέφερε, «να ισχύει για τους πολίτες και όχι για τα κόμματα». Κι όλα αυτά τη στιγμή που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν πάνω από 200 εκατ. ευρώ το καθένα.

Ο Μάκης Βορίδης από την πλευρά του κράτησε εντέχνως αποστάσεις από τη δήλωση Γεωργιάδη περί «κουρέματος» και μίλησε για «ρύθμιση» των δανείων της ΝΔ.

Η Αννέτα Καββαδία, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τη ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να διευκρινίσει αν η θέση αυτή εκφράζεται από τα περί «σεισάχθειας» του αντιπροέδρου του κόμματος ή από την διαφορετικού μήκους κύματος τοποθέτηση Βορίδη στην εξεταστική επιτροπή.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus