Διυλιστήριο: Χαράματα η ώρα τρεις ο Στουρνάρας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Χαράματα η ώρα τρεις ο Στουρνάρας



Μαύρο χάραμα σηκώθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας για να πάρει το HOT DOC από το περίπτερο που αναφέρεται στον ίδιο και το πόσες φορές αποτράπηκαν έρευνες στο ΚΕΕΛΠΝΟ, με το οποίο η σύζυγός του υπέγραφε συμβάσεις παχυλών εισπράξεων.


Το ξέρουμε γιατί μας ενημέρωσαν πως άρχισε από τις 8 το πρωί να κάνει τηλεφωνήματα και να στέλνει μηνύματα για να μας διαψεύσουν.

Για να μην ταλαιπωρείται ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και μαθητής του Γιάννου Παπαντωνίου κοντά στον οποίο θήτευσε, δεν πρόκειται να μας διαψεύσει κανένας γιατί όσα γράφουμε είναι αλήθεια. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να αποχωρήσει από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας, την οποία δεν μπορεί να διοικεί, αφού δεν μπορεί να εγγυηθεί καμία ανεξάρτητη λειτουργία της από τη στιγμή που τέσσερις έρευνες που ξεκίνησαν για το ΚΕΕΛΠΝΟ όταν ήταν Υπουργός και πολιτικός Προϊστάμενος των ελεγκτικών Αρχών, χάθηκαν.

Η μία από αυτές ήταν ονομαστική για τη γυναίκα του και το ΣΔΟΕ (του οποίου ήταν προϊστάμενος) ενημερώθηκε από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος.

Επειδή η γυναίκα του Τσάρου πρέπει να φαίνεται και τίμια, ο δε ίδιος ως Τσάρος να το αποδεικνύει κάθε μέρα, πρέπει για λόγους ηθικής να αποχωρήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος. Πόσο μάλλον, όταν δεν διαθέτει ούτε τα προσόντα που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για τους απλούς Διοικητές Τραπεζών.

Η Λούκα Κατσέλη, με ένα από τα καλύτερα βιογραφικά στην Οικονομία και τις Τράπεζες, αποχωρεί από την Εθνική Τράπεζα γιατί πολιτεύτηκε λίγα χρόνια πριν αναλάβει τη θέση και αυτό αποτελεί ασυμβίβαστο. Ο ίδιος ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν Υπουργός Οικονομικών. Συνεχίζει μάλιστα να πολιτεύεται με μυστικά δείπνα με το Σημίτη και φυσικά να αντιστρατεύεται την κυβέρνηση.

Ποιόν τελικώς βοηθά, την Οικονομία ή το φαντασιακό του ότι έτσι θα γίνει πρωθυπουργός ή (για να το διατυπώσω όπως του το είπε ο Πάγκαλος) θα πάψει να είναι υπάλληλος;


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus