Διυλιστήριο: Κερέ: Το Eurogroup εξετάζει μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Κερέ: Το Eurogroup εξετάζει μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους



Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης εργάζονται για να βρούν μια λύση που θα καταστήσει το ελληνικό χρέος διαχειρίσιμο και θα κρατήσει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα διάσωσης τόνισε ο Μπενουά Κερέ, μέλος του ΔΣ της ΕΚΤ μεταδίδει το Reuters.

«Μια συζήτηση είναι σε εξέλιξη στο Eurogroup…για μέτρα που απαιτούνται για την εξασφάλιση της διαχειρισιμότητας του ελληνικού χρέους,» τόνισε ο Κερέ σε ευρωβουλευτές.

«Προσβλέπουμε σε μια λύση που μπορεί να καθησυχάσει τις αγορές, να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στη δυναμική του ελληνικού χρέους, να επιτρέψει την πλήρη ανάμειξη του ΔΝΤ στο πρόγραμμα-το οποίο θα ενισχύσει την αξιοπιστία του προγράμματος- και να αποκαταστήσει την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές πριν το τέλος του προγράμματος τον Ιούλιο του 2018, ενώ δεν θα υπονομεύσει τη μεταρρυθμιστική προσπάθεια,» συμπλήρωσε.

Πηγή www.ert.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus