Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Μητσοτάκης όταν ήταν υπέρ των αλλαγών Φίλη

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

VIDEO - Ο Μητσοτάκης όταν ήταν υπέρ των αλλαγών Φίλη


Η επικριτική στάση της ΝΔ στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο μάθημα των Θρησκευτικών γίνεται καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους, αφού φαίνεται ότι έχουν ξεχάσει εκεί στο Μοσχάτο τις δηλώσεις του αρχηγού τους λίγους μήνες πριν στον “Ενικό” για το συγκεκριμένο θέμα.

“Θα ήθελα μία αναμόρφωση του μαθήματος των Θρησκευτικών” δήλωνε τότε γιατί “είμαι γονιός και διαβάζω τα βιβλία των παιδιών. Δεν νομίζω ότι το μάθημα των Θρησκευτικών υπηρετείται κατ’ ανάγκη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είχε πει και συνέχισε: «Αν κάναμε το μάθημα των Θρησκευτικών πιο ενδιαφέρον από ό,τι είναι σήμερα δεν θα υπήρχε η ανάγκη να εξαιρούνται πολλά παιδιά από το μάθημα».

Δείτε το βίντεο:



Πηγή thefaq.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus