Διυλιστήριο: VIDEO - Τι εννοεί ο Λοβέρδος με τον συμψηφισμό ;

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

VIDEO - Τι εννοεί ο Λοβέρδος με τον συμψηφισμό ;


Χθες κατά την εξέταση του Γενικού Διευθυντή της Τηλέτυπου και συνεπώς του Mega Ηλία Τσίγκα, ο κύριος Λοβέρδος σε μια ερώτησή του , προσπαθώντας να εκμαιεύσει ότι το ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει στο MEGA, προέβει σε μια αποκάλυψη.
Συγκεκριμένα, ρώτησε αν έχει πληρωθεί η διαφημιστική καμπάνια των εκλογών από το ΣΥΡΙΖΑ στο MEGA και ο μάρτυρας απάντησε ότι είναι δωρεά. Τότε ο κύριος Λοβέρδος γνωρίζοντας την λειτουργία της διαφημιστικής καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ότι με συμψηφισμό είναι δωρεάν. Ο μάρτυρας συνέχισε, όχι είναι δωρεάν. Καταλήγοντας να λέει ότι εννοεί, αν γίνετε ''συμψηφισμός'' των δαπανών πριν των εκλογών και αλλάζει ερώτηση.

Δηλαδή να θεωρήσουμε ότι στο ΠΑΣΟΚ για το κόστος των διαφημιστικών δαπανών πριν την αναγγελία εκλογών, γινόταν συμψηφισμός ;
Και τι συμψηφισμός γινόταν ;
Ξέρετε ο όρος συμψηφισμός, περιέχει τον όρο διαπλοκή.
Π.χ. δεν θα πληρώσω το κόστος που με διαφημίζεις, και εγώ θα σου δώσω κανένα ''εργάκι'' με άμεση ανάθεση;
Μήπως πρέπει να το ψάξει κανένας εισαγγελέας ; Ή έστω κανένας ''μάχιμος'' δημοσιογράφος να ρωτήσει τον κύριο Λοβέρδο τι εννοεί όταν λέει συμψηφισμό ;  



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus