Διυλιστήριο: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! Τρίτος στον κόσμο ο 15 χρονος Ιωάννου απέναντι σε μεγαθήρια

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! Τρίτος στον κόσμο ο 15 χρονος Ιωάννου απέναντι σε μεγαθήρια



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Ταεκβοντό στη πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων που διεξάγεται στο Μπέρναμπι του Καναδά.

Μετά την κατάκτηση των 9 μεταλλίων, που πέτυχε η Εθνική μας Ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21, που διεξήχθη στο Γκρόζνι της Ρωσίας, o νεαρός Γιώργος Ιωάννου του ΑΣ Άτλαντα Περιστερίου, άνοιξε την αυλαία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία – 48 κιλών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο 15χρονος (9/7/2001) σημείωσε συνολικά 3 νίκες με θαυμάσιες εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες του.

Είναι μια θαυμάσια αρχή για την ελληνική ομάδα στην διοργάνωση που αναμφίβολα προσφέρει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στους συναθλητές του για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Ελλάδα μετέχει με 10 αθλητές και 10 αθλήτριες συνολικά.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus