Διυλιστήριο: Άνταμ Κοέν : ''Ευχαριστώ πατέρα που με έμαθες να αγαπώ την Ελλάδα''

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Άνταμ Κοέν : ''Ευχαριστώ πατέρα που με έμαθες να αγαπώ την Ελλάδα''



Ένα συγκινητικό σχόλιο για την Ελλάδα ανήρτησε στην σελίδα του στο Facebook ο γιος του Λέοναρντ Κοέν

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο γιος του Λέοναρντ Κοέν, Άνταμ στο μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως φόρο τιμής για τον θάνατο του λογοτέχνη της μουσικής.

Μετά την τελετή, ο γιος του, σπουδαίου τραγουδοποιού, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «η αδελφή μου κι εγώ μόλις κηδέψαμε τον πατέρα μας στο Μόντρεαλ. Στην κηδεία παραβρέθηκαν μόνο μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος και μερικοί διαχρονικοί του φίλοι. Τώρα αναπαύεται σε ένα λιτό φέρετρο από πεύκο, δίπλα στη μητέρα και τον πατέρα του. Ακριβώς, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει».
«Ευχαριστώ που με έμαθες να αγαπώ την Ελλάδα»

Ο 44χρονος γιος του Κοέν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πατέρα του και για το γεγονός που τον έμαθε να έχει σε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «καθώς γράφω αυτές τις αράδες σκέφτομαι το μοναδικό μείγμα μετριοφροσύνης και αξιοπρέπειας του πατέρα μου, την προσιτή του κομψότητα, το χωρίς έπαρση χάρισμά του, την παλαιάς εποχής ευγένειά του και τον πλασμένο με τα χέρια του πύργο της δουλειάς του. Υπάρχουν τόσα πολλά για τα οποία θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, έστω για μία τελευταία φορά. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την ενθάρρυνση που πάντα έδινε, για τη σοφία που μοίραζε, για τις μαραθώνιες συζητήσεις μας, το λαμπερό πνεύμα και το χιούμορ του. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που μου προσέφερε και με έμαθε να αγαπώ το Μόντρεαλ και την Ελλάδα».

Ακούστε τα όσα είπε στο πρόγραμμά μας για τον Λέοναρντ Κοέν ο επικεφαλής του Τμήματος Ελληνικών τους Πανεπιστημίου του Σύδνεϋ, Βρασίδας Καραλής, ο οποίος είχε γνωρίσει από κοντά τον σπουδαίο δημιουργό.

Παρακάτω ακολουθεί η φωτογραφία από την ανάρτηση του Άνταμ Κοέν για τον σπουδαίο πατέρα του που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.


Πηγή www.sbs.com.au

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus