Διυλιστήριο: Επαναλειτουργεί το ναυπηγείο της Σύρου

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Επαναλειτουργεί το ναυπηγείο της Σύρου


Ξεπεράστηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με το ελεγκτικό συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπογράφτηκε σήμερα το πρωί η συμφωνία για την ανάθεση της δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυπηγείο του Νεωρίου. Κάτι που σημαίνει οτι εντός λίγων ημερών πρόκειται να οδεύσει η δεξαμενή προς τη Σύρο.

Την κρίσιμη αυτή ώρα για τους εργαζομένους στο ναυπηγεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δίνει δουλειά προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή . Οι εργασίες αυτές ήταν αναγκαίες να γίνουν αλλά ταυτόχρονα βοηθούνται και οι εργαζόμενοι ειδικά που ήταν χωρίς δουλειά.

Η Ελλάδα για εθνικούς λόγους και όχι μόνο χρειάζεται να έχει ναυπηγεία. Σίγουρα το να συντηρούνται τα ναυπηγεία μόνο από κρατικές δουλειές δεν αποτελεί βιώσιμη λύση.
Στην παρούσα φάση εκείνο που ενδιαφέρει είναι να κρατηθούν «ζωντανά» και στη συνέχεια να εξετασθούν οι τρόποι να μπορούν να βρίσκονται και μη κρατικές δουλειές γι αυτά και φυσικά να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Ευχάριστα τα νέα λοιπόν…

Να θυμίσουμε ότι τον Αύγουστο του 2014 μιλάγαμε για εντολή κατάσχεσης των ναυπηγείων από τον Θεοχάρη



Πηγή cyclades24.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus