Διυλιστήριο: Αγορά Χ-ray Scanner, εξασφάλισε η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς μέσω OLAF

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Αγορά Χ-ray Scanner, εξασφάλισε η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς μέσω OLAFΧρηματοδότηση από την OLAF (την υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Καταπολέμηση της Απάτης) ύψους 1.107.200 ευρώ για την αγορά x-ray Scanner, εξασφάλισε η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ. Η υποβολή της αίτησης έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος HERCULLE III, για την προσφορά τεχνολογικής βοήθειας από την OLAF στα ενδιαφερόμενα κράτη – μέλη της ΕΕ.

Η Ελλάδα, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε διεκδικήσει και δεν είχε εξασφαλίσει κονδύλια από υπηρεσίες της ΕΕ, για την αγορά εξοπλισμού, που θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια πάταξης του λαθρεμπορίου.

Πηγή www.enikonomia.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus