Διυλιστήριο: VIDEO - Αν η ΝΔ πουλούσε μπρελόκ δε θα έπαιρνε θαλασσοδάνεια… και όμως το είπε

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

VIDEO - Αν η ΝΔ πουλούσε μπρελόκ δε θα έπαιρνε θαλασσοδάνεια… και όμως το είπε



Στην Εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, έχουν ακουστεί πολλά και ο κόσμος έχει πλέον βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για την τερατώδη διαπλοκήκομμάτων, ΜΜΕ και τραπεζών, που έχει φορτώσει στη χώρα το μισό δημόσιο χρέος.

Αυτό όμως που είπε σήμερα ο Θανάσης Σκορδάς, Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2012, ξεπερνάει και το πιο ευφάνταστο επιθεωρησιακό νούμερο.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης λοιπόν, ο Θ. Σκορδάς έβγαλε από την τσέπη του έναμπρελόκ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας επί λέξει: «Αυτό εδώ το πραγματάκι είναι μπρελόκ του ΕΛΚ. Τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα να το φτιάξουν και να το πουλάνε και να έχουν έσοδο«


Ναι, καλά καταλάβατε. Ο πρώην δ/ντης της ΝΔ, εμμέσως πλην σαφώς, υπονόησε πως η ΝΔ δε θα χρειαζόταν θαλασσοδάνεια αν επιτρεπόταν να πουλάει μπρελόκ.

Γελάνε οι οφσορ του Παναμά, ο Παπασταύρου, το μαύρο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και όλες οι λίστες φοροδιαφυγής του κόσμου…


https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus