Διυλιστήριο: Έφτασε στο Νεώριο η δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Έφτασε στο Νεώριο η δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού

Έφτασε η προς επισκευή δεξαμενή από την οποία προσδοκούν οικονομική "ανάσα" οι εργαζόμενοι του ναυπηγείου - Αιχμηρή ανακοίνωση Αθ. Μπέλτσου των ΑΝ.ΕΛ.

Στις εγκαταστάσεις του Νεωρίου βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ναυπηγείο της Σύρου κέρδισε τον διαγωνισμό για την επισκευή της δεξαμενής, ύστερα από συνεχείς πιέσεις των εργαζομένων και των τοπικών φορέων του νησιού, με την ελπίδα να δώσει μία μικρή «ανάσα» στην επιχείρηση και οι εργαζόμενοι να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων που τους οφείλονται.

Οι εργασίες για την επισκευή της θα ξεκινήσουν άμεσα.

Ανακοίνωση από το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, όπου με ανακοίνωση εκφράζεται η ικανοποίηση για την θετική αυτή εξέλιξη:

«Με ικανοποίηση καλωσορίζουμε στο νησί μας τη δεξαμενή του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία κατέφτασε σήμερα, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Νεώριο Σύρου, ικανοποιώντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ένα εκ των αιτημάτων των εργαζομένων του Ναυπηγείου.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και τους συναρμόδιους Υπουργούς, οι οποίοι συνέβαλαν στη θετική αυτή εξέλιξη, καθώς η επισκευή της δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού προσδοκούμε να στηρίξει τη λειτουργία του Ναυπηγείου, βοηθώντας σημαντικά στην καταβολή ενός μέρους των δεδουλευμένων των εργαζομένων, ανακουφίζοντάς τους οικονομικά, ιδιαίτερα ενόψει των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος μας, από την πρώτη κιόλας στιγμή, στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των εργαζομένων του Νεωρίου, συμμετέχοντας σε συναντήσεις και ασκώντας πιέσεις, σε υψηλό κυβερνητικό επίπεδο, οι οποίες στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων».

Αιχμηρή ανακοίνωση από τον Αθανάσιο Μπέλτσο των ΑΝ.ΕΛ.

Ωστόσο, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και η τοποθέτηση του Αθανάσιου Μπέλτσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος με μία ιδιαίτερη αιχμηρή ανακοίνωση αναφέρεται στην άφιξη της δεξαμενής και όσους αμφισβητούσαν ότι αυτό τελικά θα γινόταν.

Η ανακοίνωση:

«Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Η δεξαμενή του πολεμικού ναυτικού είναι στην Ερμούπολη με διαδικασίες που άλλοτε κρατούσαν 3 χρόνια και τώρα σε ένα εξάμηνο ολοκληρώθηκε με κάθε νομιμότητα ο διαγωνισμός επισκευής της στο ναυπηγείο του Νεωρίου.

Ο αυτοδιοικητικός τοποτηρητής και το συνδικαλιστικό στρουμφάκι της Νέας Δημοκρατίας που κινδυνολογούσαν και ψεύδονταν επί μήνες, δημιουργώντας στους εργαζόμενους ανασφάλεια επιδιώκοντας την αποτυχία της προσπάθειας μας, τώρα λοιπόν θα ζητήσουν δημόσια συγνώμη όχι από εμάς τους Ανεξάρτητους Έλληνες αλλά από τους Συριανούς.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια καλικάντζαροι του παλαιοκομματισμού. Στην Σύρο πολλά αλλάζουν, όπως σε όλες τις Κυκλάδες και δεν το αντέχει η κομματική σας εμπάθεια».

Πηγή cyclades24.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus