Διυλιστήριο: Εμπλοκή γνωστού δημοσιογράφου στην εγκληματική συμμορία της Energa!

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Εμπλοκή γνωστού δημοσιογράφου στην εγκληματική συμμορία της Energa!



Ραγδαίες εξελίξεις στο άθλιο σκάνδαλο υπαεξαίρεσης 250 εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος από την εγκληματική οργάνωση, που πλέον ερευνάται και για το συμβόλαιο δολοφονίας του εκπροσώπου του δημοσίου που αποκάλυψε το σκάνδαλο.

Ο κ. Αντωνόπουλος συγκεκριμένα, καταγγέλει ευθέως με επιστολή του τον κατηγορούμενο Φλώρο για την δολοφονική απόπειρα, όπου πληρωμένος Αλβανός εκτελεστής πυροβόλησε εξ’ επαφής τον έντιμο λειτουργό στο κεφάλι και αυτός σώθηκε από θαύμα αφού χαροπάλευε επί εβδομάδες στην εντατική. Ο Αλβανός φέρεται να κατονόμασε συγκεκριμένο εμπλεκόμενο με την υπόθεση, μετά την σύλληψη του.

Η υπόθεση όμως φαίνεται να περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, αφού εκτός από τις στενές σχέσεις Ψυχάρη που έχουν ήδη αποκαλυφθεί, διερευνάται η εμπλοκή πασίγνωστου δημοσιογράφου ο οποίος φέρεται να είχε πάρει υπό την προστασία του τον υιό Φλώρο και να τον «καθοδηγούσε» με πρόσχημα την επικοινωνιακή διαχείριση. Οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν τόσο στενές που πήγαιναν μαζί ακόμα και για …μπάνιο στα πολυτελή θέρετρα της Αττικής.

Ίσως αυτό εξηγεί γιατί αυτά τα καθάρματα είχαν μία πρωτοφανή ασυλία από τα συστημικά μέσα. Ελπίζουμε η δικαιοσύνη να διερευνήσει κάθε πτυχή αυτής της εξοργιστικής υπόθεσης, που κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια στον Ελληνικό λαό. Την ίδια στιγμή που «εκπρόσωποι» του «κυρίαρχου λαού» τους υπεράσπιζαν στις δικαστικές αίθουσες ενώ άλλοι κρατικοί λειτουργοί δεν εμφανίζοντο ως παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ του δημοσίου…
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus