Διυλιστήριο: Αναταράξεις στην ΝΔ για το Καστελόριζο

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Αναταράξεις στην ΝΔ για το Καστελόριζο


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, άγριο τσακωμό είχαν στελέχη στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, για την στάση της ΝΔ για την μη συμμετοχή της, στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας που διεξήχθη στο Καστελόριζο μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ηγετικά στελέχη της ΝΔ προερχόμενα από το Καραμανλικό στρατόπεδο, θεωρούν ότι έπρεπε να συμμετάσχουν, ως απάντηση των αέναων προκλητικών δηλώσεων του Ερντογάν. Θεωρήθηκε δε ως εθνική δειλία αυτή η στάση. Μάλιστα, κάποιοι ανέφεραν ότι η ΝΔ σύρετε στις επιθυμίες του κύριου Βενιζέλου, στην προσπάθεια της για άνοιγμα στο κεντροαριστερό χώρο, με αποτέλεσμα να απομακρύνετε από τις αρχές και τις ιδέες της ιδρυτικής διακήρυξης της ΝΔ.

Στο επιχείρημα που εμφανίστηκε από μερίδα του τύπου ότι συμμετείχε η Χρυσή Αυγή στην επιτροπή αυτή, θεωρείται έωλο, αφού ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει τις συναντήσεις του Μπαλτάκου, γενικού γραμματέα της ΝΔ τότε, με τον Ηλία Κασιδιάρη. 

Πολλοί ήδη έχουν ξεκινήσει σε αναζήτηση άλλης πολιτικής στέγης, μιας και οι διαφορές πια είναι έντονες μετά κιόλας τη μη στήριξη της ΝΔ στην κυβέρνηση Καραμανλή για τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από τον Γεωργίου. 

Περιμένουμε εξελίξεις ....         

Πηγή 

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus