Διυλιστήριο: Η google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας. Σβήστε τις !!!!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Η google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας. Σβήστε τις !!!!Αν νομίζατε ότι με το να σβήνετε το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Υπάρχει τρόπος, δηλαδή, να μάθει κάποιος όλα αυτά που έχετε αναζητήσει και δει στον υπολογιστή σας.

Η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας, ακόμη και εκείνη που κάνατε πρώτη. Μπήτε απλώς σε αυτή τη σελίδα για να δειτε: https://myactivity.google.com/myactivity

Υπάρχει ιστορικό ακόμη και για τις φωτογραφίες που έχετε αναζητήσει.


Ό,τι αναζήτηση έχετε κάνει, κάθε τι που κοιτάξετε ακόμα κι εν ώρα εργασίας, είναι όλα εκεί.

Κι αν δεν ακούγεται ανησυχητικό εάν σκέφτεστε τον υπολογιστή που έχετε σπίτι σας, σκεφτείτε τι συμβαίνει με εκείνον τον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας ή σε κάποιον άλλο δημόσιο χώρο.

Μπορείτε, όμως, να δώσετε λύση. Δείτε στα αριστερά σας στην οθόνη του υπολογιστή σας και πατήστε το «Activity Controls» και στη συνέχεια πατήστε την επιλογή «Web & App Activity» έτσι ώστε να μην είναι «τσεκαρισμένη». Κι έτσι δεν θα υπάρχει καταγραφή του ιστορικού σας στο εξής.

O σύνδεσμος για τη σελίδα διαγραφής: https://myactivity.google.com/delete-activity


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus