Διυλιστήριο: Aνατροπή στον ΔΟΛ: Τα «ΝΕΑ» ξαναβγαίνουν - Καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Aνατροπή στον ΔΟΛ: Τα «ΝΕΑ» ξαναβγαίνουν - Καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ πληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης το δώρο των Χριστουγέννων. 

 Η καταβολή του δώρου αναμένεται να οδηγήσει στην αποκλιμάκωση της κατάστασης αλλά και την αναστολή της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ανασταλούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις. 

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, η Εισαγγελία Πρωτοδικών απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για φοροδιαφυγή και Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη για ποσό περίπου 45 εκατομμυρίων ευρώ. 

Η δίωξη σε βάρος του εκδότη ασκήθηκε μετά από έρευνα του ΚΕΦΟΜΕΠ και έλεγχο των εισοδημάτων του κ. Ψυχάρη από το 2000 και μετά. Από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων διαπιστώθηκε κενό μεταξύ περίπου 45 εκ. ευρώ. 

Η δικογραφία που είχε σχηματιστεί μετά το πόρισμα του ΚΕΦΟΜΕΠ είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία όπου εκλήθη ο εκδότης και έδωσε εξηγήσεις, μέσω υπομνήματος. Η υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή. 

Πηγή:www.lifo.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus