Διυλιστήριο: VIDEO - Μητσοτάκης : «Οι συνταξιούχοι μας λένε ότι δεν θέλουν το επίδομα, γιατί έχουν και άλλα εισοδήματα»

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

VIDEO - Μητσοτάκης : «Οι συνταξιούχοι μας λένε ότι δεν θέλουν το επίδομα, γιατί έχουν και άλλα εισοδήματα»



Τυφλωμένος από την εμμονή του να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα και να αποσταθεροποιηθεί η χώρα, αλλά και σταθερά αφοσιωμένος στο αφεντικό του, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης επανέρχεται στο θέμα της της 13ης σύνταξης με μία απίστευτη δήλωση, ενδεικτική του κοινωνικού μίσους με οποίο είναι εμποτισμένος ο γιος του αποστάτη.

Στην ερώτηση για το επίδομα των συνταξιούχων που έδωσε η κυβέρνηση, η απάντηση του κ. Μητσοτάκη προκαλεί ανατριχίλα καθώς μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Το επίδομα αυτό δίνεται σήμερα σε συνταξιούχους χωρίς κανένα απολύτως εισοδηματικό κριτήριο. Είπαμε ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ανάγκη κοινωνικής στήριξης. Μακροχρόνια άνεργοι, άνθρωποι που είναι κάτω από το επίπεδο της φτώχειας. Το Κράτος εξακολουθεί και αυξάνει τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του, δεν πληρώνει την αγορά, την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας επιλέγει να δώσει αυτό το επίδομα μόνο στους συνταξιούχους, χωρίς μάλιστα εισοδηματικά κριτήρια. Οι συνταξιούχοι που έχουν πολλά άλλα εισοδήματα, οι ίδιοι έρχονται και λένε ότι εμείς δεν πρέπει να πάρουμε αυτό το επίδομα, γιατί έχουμε και άλλα εισοδήματα».

Από το 2.20 και μετά



Πηγή www.periodista.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus