Διυλιστήριο: Εκφοβισμό και προειδοποίηση κατά της Ζωής Γεωργαντά

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Εκφοβισμό και προειδοποίηση κατά της Ζωής Γεωργαντά


Περίεργα πράγματα συνέβησαν λίγες ώρες πριν, και μόλις ενημερώθηκα από φιλικό πρόσωπο, πως έγινε απόπειρα κατά της Ζωής Γεωργαντά.

Σύμφωνα με κοινό φίλο, με τον οποίον συνομίλησα πριν λίγο, η κ. Γεωργαντά, μετέβαιε στην Θεσσαλονίκη με το αυτοκίντητό της, όταν διαπίστωσε πως ένα μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια, την ακολουθούσε για ώρα.


Ξαφνικά, το τζίπ ανέπτυξε ταχύτητα και αφοού κτύπησε το αυτοκίνητο της κ. Γεωργαντά, ανέπτυξε ταχυτητα και χάθηκε στην Εθνική Οδό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιος πληροφορίες, η κατάσταση της κ. Γεωργαντά, πλην ενός δυνατού σοκ, είναι καλή.

Με παραίνεση φιλικού προσώπου, κάλεσε το 112 της Τροχαίας και αστυνομικά αυτοκίνητα την συνόδευσαν μέχρι την Θεσσαλονίκη.

Πάντα σύμφωνα με την άποψη του κοινού φίλου, η ενέργεια αυτή κατά της Ζωής Γεωργαντά, μάλλον δείχνει εκφοβισμό και προειδοποίηση, καθώς πρόσφατα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Διευθυντής της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ, για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ στον Άρειο Πάγο, εκκρεμεί αναίρεση, η οποία αφορά στο πλασματικό έλλειμμα βάσει του οποίου υπογράφτηκε το δεύτερο μνημόνιο.

Υπενθυμίζω, πως τρεις άνθρωποι έχουν δώσει τιτανιους αγώνες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ.

Δεδομένης της σοβαρότητας του θέματος, αποτελεί μείζον ερωτηματικό το γεγονός ότι ενώ αυτοί οι τρεις άνθρωποι έπρεπε να τυγχάνουν αστυνομικής προστασίας από την πρώτη στιγμή, μέχρι σήμερα είναι έρμαια στα ανά πάσαν στιγμή δολοφονικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων.

Μήπως ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και ο υπουργός Δικαιοσύνης, πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την παρουσία αστυνομικών στη φύλαξη των κ.κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΛΟΓΟΘΕΤΗ και ΣΤΡΟΜΠΛΟΥ;

Σε διαφορετική περίπτωση, και αν το σημερινό γεγονός αποδειχθεί πως ήταν ένα πρώτο "μήνυμα" προς την κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, τότε είναι βέβαιο πως θ' ακολουθήσουν κι άλλα...

Και σ' αυτή την περίπτωση, ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..


https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus