Διυλιστήριο: Ανδρεάδης: Ο τουρισμός μπορεί να αυξήσει φέτος κατά 1% το ΑΕΠ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ανδρεάδης: Ο τουρισμός μπορεί να αυξήσει φέτος κατά 1% το ΑΕΠ



Κατά 1% μπορεί να αυξήσει φέτος ο τουριστικός κλάδος το ΑΕΠ της Ελλάδας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη.

Ειδικότερα, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. ο πρόεδρος του συνδέσμου Ανδρέας Ανδρεάδης επεσήμανε πως ιδιαίτερα ενθαρρυντικές είναι οι ενδείξεις για τον ελληνικό τουρισμό φέτος και όλα δείχνουν ότι ο τομέας του τουρισμού μπορεί να έχει και το 2017 εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο κ. Ανδρεάδης απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει τη συμφωνία με τους θεσμούς, ώστε να διαφυλαχθεί η ηρεμία και η καλή λειτουργία της χώρας.

«Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η συμβολή του τουριστικού προϊόντος μπορεί να κάνει τη διαφορά, δηλαδή να δώσει φέτος τουλάχιστον μια επιπλέον μονάδα στο ΑΕΠ της χώρας. Ας το πάρουμε όλοι πολύ σοβαρά, πρόκειται για τεράστια και ίσως μοναδική ευκαιρία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρεάδης.

Στη συνάντηση ο ΣΕΤΕ ενημέρωσε τον κ. Παυλόπουλο σχετικά με την πορεία του τομέα του τουρισμού και τις προοπτικές του 2017.

Πηγή  www.enikonomia.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus