Διυλιστήριο: Ειρηνοδικείο Πειραιά: Διέγραψε χρέος σχεδόν 103.000 ευρώ!

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Ειρηνοδικείο Πειραιά: Διέγραψε χρέος σχεδόν 103.000 ευρώ!Το επιστημονικό επιτελείο της Εθνικής Ομοσπονδίας, ήτοι οι νομικές υπηρεσίες και οι οικονομικές υπηρεσίες με άψογη επιστημονική τεκμηρίωση συνοδευόμενη από εξειδικευμένη τεχνικοοικονομική μελέτη που συνετάχθη από τον διεπιστήμονα – τεχνοκράτη Ευάγγελο Σ. Κρητικό πέτυχαν να καταπέσουν κατά την δικαστική διαδικασία οι πίνακες αξιολόγησης της τραπέζης που αφορούσαν στεγαστικό δάνειο.

Με το «νόμο Κατσέλη»

Με αυτόν τον τρόπο πέτυχαν να εκδοθεί δικαστική απόφαση στο πλαίσιο του Ν. 3869/2010 (βλ. νόμος Κατσέλη), στο Ειρηνοδικείο Πειραιά σύμφωνα με την οποία από συνολική οφειλή 153.249,13 ευρώ προερχόμενη από στεγαστικό δάνειο και πιστωτικές κάρτες ο δανειολήπτης θα αποπληρώσει συνολικώς μόνο 50.258,00 ευρώ σε 240 μήνες με μηνιαίες καταβολές ύψους 209 ευρώ, δηλαδή διεγράφησαν συνολικά ποσά της τάξης των 102.991,13 ευρώ.
 
Πηγή  www.epikaira.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus