Διυλιστήριο: VIDEO - Δένδιας σε δημοσιογράφο : ''Η γραμμή στην εφημερίδα που δουλεύετε είναι άλλην από αυτήν που έχετε''

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

VIDEO - Δένδιας σε δημοσιογράφο : ''Η γραμμή στην εφημερίδα που δουλεύετε είναι άλλην από αυτήν που έχετε''



«Χέρι» σε δημοσιογράφο της «Καθημερινής», επειδή δεν συμφωνεί με τις απόψεις του εργοδότη του, έβαλε ο Νίκος Δένδιας της ΝΔ.

Το παράδοξο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ, όπου ο Ν. Δένδιας και ο Νίκος Παππάς βρέθηκαν καλεσμένοι του Πάνου Χαρίτου.

Όταν σε κάποια στιγμή καλεσμένοι από το κοινό, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Πέτρος Παπακωνσταντίνου, άρχισαν να ρωτούν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το πώς και γιατί έχουν κλείσει καταστήματα στο κέντρο της πόλης και εκφράζοντας την άποψη ότι για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας ευθύνεται η οικονομική κρίση και όχι η ελλιπής αστυνόμευση, ο τελευταίος αποφάσισε ότι ένας δημοσιογράφος της «Καθημερινής», δεν επιτρέπεται να έχει άλλη άποψη από αυτή του εργοδότη του.

Ο πρώην υπουργός μάλλον ενοχλήθηκε από την άποψη του Π. Παπακωνσταντίνου και έτσι πέρασε σε μία φανερά αμήχανη και στερούμενη λογικών επιχειρημάτων επίθεση, σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος επειδή είναι αριστερών φρονημάτων δεν μπορεί να δουλεύει σε μία αστική εφημερίδα, αλλά να γράφει στον ελεύθερό του χρόνο «σε κάποια εφημερίδα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Μάλλον για τον Ν. Δένδια ένας δημοσιογράφος που χαρακτηρίζεται αριστερών πεποιθήσεων ή θα πρέπει να δουλεύει μόνο σε αριστερά μέσα ή δεν θα πρέπει να να ασκεί κριτική.


Πηγή www.tribune.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus