Διυλιστήριο: Παρά τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις ο ΥΕΘΑ απότισε φόρο τιμής στους πεσόντες των Ιμίων με ρίψη στεφάνου

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Παρά τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις ο ΥΕΘΑ απότισε φόρο τιμής στους πεσόντες των Ιμίων με ρίψη στεφάνου

Σε ρίψη στεφάνου στο σημείο στο οποίο τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου 1996 κατέπεσε το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού με επιβαίνοντες τους Χριστόδουλο Καραθανάση, Έκτορα Γιαλοψό και Παναγιώτη Βλαχάκο προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Twitter πέταξε πάνω από τις βραχονησίδες λίγο πριν τις 8:20 το πρωί.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασε στο σημείο με ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ενώ μαζί του ήταν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο Πάνος Καμμένος, από τότε που ανέλαβε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφιερώνει στεφάνι στην μνήμη των ηρώων στα Ίμια κάθε χρόνο.



Πηγή www.pronews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus