Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Πάγκαλος ενεργεί με μεθόδους ... Ιταλικής μαφίας

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

VIDEO - Ο Πάγκαλος ενεργεί με μεθόδους ... Ιταλικής μαφίας

Κατά την διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ, ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε στα επεισόδια που είχαν γίνει εναντίον του ο κ. Πάγκαλος και τόνισε πως «τότε που με γιαούρτωσαν, και αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα».
Στην αρχ΄νομίζαμε ότι αναφερόταν στην σωματική του δύναμη και ότι θα μπορούσε να εκνευριστεί και να εμπλεκόταν σε ''μάχη''. Δυστυχώς όμως δεν είχε αυτό στο μυαλό του. Το προχώρησε ακόμα παραπάνω και μας θύμησε πρακτικές ιταλικής μαφίας. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι είχε στο χωριό αυτό 100 ανθρώπους, που με 5 τηλέφωνα θα έρχονταν ανθρώποι οπλισμένοι με ''μπαστούνια'' και με μαχαίρια και θα χυνόταν αίμα.
Και μεις αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα σκότωναν κάποιον άλλον με μόνο την εντολή ενός υπουργού;
Τι ''χρωστάνε'' στον υπουργό και θα έκαναν κάτι τόσο επιλήψιμο; Ποια είναι η σχέση του πρώην υπουργού με ανθρώπους που είναι ικανοί να προβούν σε τέτοιες ενέργειες ;
Φυσικά όπως σε κάθε καμόρα, υπάρχει η ομερτά, αυτή των δημοσιογράφων .

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus