Διυλιστήριο: VIDEO - Άδειασμα Βλάχου στον Άδωνη: «Ο Γεωργιάδης δεν εκφράζει τη Ν.Δ.»

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

VIDEO - Άδειασμα Βλάχου στον Άδωνη: «Ο Γεωργιάδης δεν εκφράζει τη Ν.Δ.»



O βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, επιφύλασσε ένα μεγαλειώδες άδειασμα στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη, συνέντευξη του σε εκπομπή της ΕΡΤ

Ο λόγος για τη φράση του Άδωνη Γεωργιάδη «να μην κλείσει η αξιολόγηση, να πέσει η κυβέρνηση», την οποία ο κ.Βλάχος χαρακτήρισε προσωπική άποψη και όχι επίσημη θέση της ΝΔ.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως η ΝΔ ζητά επιτακτικά το κλείσιμο της αξιολόγησης «με τους καλύτερους όρους».

ΣΥΡΙΖΑ: Κ. Μητσοτάκη ξεκαθαρίστε τη θέση σας για τη διαπραγμάτευση

Θέση στην κόντρα αυτήν πήρε και ο ΣΥΡΙΖΑ και με ανακοίνωση του ζητά από τον κ. Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τη διαπραγμάτευση.

Θέτει το ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΝΔ, εάν στην αυριανή συνάντηση του με την Γερμανίδα Καγκελάριο θα πει εκείνο που έχει δηλώσει δημόσια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, 'Αδ. Γεωργιάδης, να μην κλείσει τίποτα, αρκεί να πέσει η κυβέρνηση. Αν όχι, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να αποπέμψει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σήμερα, ο κ. Βλάχος δήλωσε δημόσια τη διαφωνία του με τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης» και σχολιάζει πως «εντούτοις, δυστυχώς για τον κ. Βλάχο, αλλά και για τη χώρα, αυτή είναι η επίσημη θέση της ΝΔ».

«Τη στιγμή που ακόμα και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν μιλά ευθέως για την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης διότι ελλοχεύει κίνδυνος για τη σταθερότητα της Ευρώπης, ο κ. Μητσοτάκης ζητάει εκλογές, και ο αντιπρόεδρός του εκλαϊκεύει τη γραμμή: να μην κλείσει τίποτα, αρκεί να πέσει η κυβέρνηση», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπογραμμίσει το εξής ερώτημα:

«Αυτό θα ζητήσει αύριο από την κ. Μέρκελ; Αν ναι, ας το πει καθαρά. Αν όχι, οφείλει να αποπέμψει τώρα, πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο, τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ».



Πηγή www.documentonews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus