Διυλιστήριο: VIDEO - ΒΟΜΒΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ! «Τσάμπα μαγκιά του Κυριάκου να μην ψηφίσει τα μέτρα»

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

VIDEO - ΒΟΜΒΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ! «Τσάμπα μαγκιά του Κυριάκου να μην ψηφίσει τα μέτρα»



Μετά από παρέμβαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανοίγει μείζον θέμα στη ΝΔ,καθώς μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, εξαπέλυσε βόμβες κατά της στρατηγικής που εφαρμόζει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος αποδόμησε τη λογική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν υπάρχει περιθώριο πολιτικής συνεννόησης με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «από τη στιγμή που και ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει την ίδια πολιτική με τη ΝΔ πόσο μάλλον που αν τα ψηφίσει θα τα εφαρμόσουμε, και αν βγούμε και μεις αύριο τα ίδια θα κάνουμε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δε μπορούμε να συμφωνήσουμε σε τρία τέσσερα βασικά πράγματα -όπως τα πρωτογενή πλεονάσματα- που αφορούν την κρίση. Εγώ ήμουν πάντα υπέρ της εθνικής συνεννόησης. Ήμουν και το 2015 είμαι και τώρα και αυτή είναι η κουλτούρα του κόμματου του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ωστόσο απέδωσε ευθύνη και στον Αλέξη Τσίπρα για την αδυναμία εθνικής συνεννόησης λέγοντας ότι εκείνος θα έπρεπε να πάρει την πρωτοβουλία.

Ο κ.Μειμαράκης ωστόσο δεν περιορίστηκε εκεί αλλά προχώρησε ένα βήμα ακόμα παρακάτω εκτοξεύοντας πυρά και για την απόλυτη τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης, ότι η ΝΔ δε θα ψηφίσει τα μέτρα που θα κλείνουν τη β΄αξιολόγηση.
«Είναι τζάμπα μαγκιά να λες δεν ψηφίζω τα μέτρα η΄ να λες θα αποχωρήσω από τη Βουλή όπως είπε ο Λοβέρδος από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει πλειοψηφία στη Βουλή και δε διακυβεύεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ».

Μάλιστα αν η αντιπολίτευση αποχωρήσει από τη Βουλή, η ψηφοφορία θα γίνει απί των παρόντων και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνεται ακόμα περισσότερο εκτίμησε ο κ.Μεϊμαράκης.
«Το 2015 η ΝΔ αποφάσισε να ψηφίσει τη συμφωνία για να κρατήσει τη χώρα στο ευρω, και τότε εισηγητής ήταν ο Κωστής Χατζηδάκης και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κυριάκος Μητσοτάκης» ανέφερα χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ.

«Στα κόμματα δεν υπάρχει μια, αλλά περισσότερες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να ικανοποιήσουν το 5% και οι άλλοι που θέλουν να διευρύνουν τα όρια» επισήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υποστηρίζοντας ότι απ’ όπου πέρασε είχε στόχο τη διεύρυνση ΄και την πρωτιά της παράταξης (ΔΑΠ, ΟΝΝΕΔ, Γραμματεία ΝΔ)


Πηγή  www.crashonline.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus