Διυλιστήριο: ΚΛΕΙΣΙΜΟ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΚΛΕΙΣΙΜΟ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ


Σχ: Επιτέλους το έκλεισαν το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εκεί τζαμί. Τώρα πρέπει να ακολουθήσει και το επίσης ΠΑΡΑΝΟΜΟ μεστζίτ του συλλόγου μουσουλμάνων Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει να ασκεί τα λατρευτικά του καθήκοντα να το κάνει σε έναν ΝΟΜΙΜΟ χώρο. Να βγάζει άδεια, να εγκρίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και μετά ας λατρεύει όποιον Θεό θέλει.

Με εντολή της αστυνομίας έκλεισε και το μεστζίτ που είχαν στήσει οι Τούρκοι στο Διδυμότειχο του νομού Έβρου. Μετά από το περιστατικό με το μεστζίτ που βίωσαν οι Τούρκοι τις περασμένες μέρες στην Αλεξάνδρεια, τώρα η επιβολή απαγόρευσης και στο Διδυμότειχο.

Ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζίρ, αναφέρει πως η απόφαση για το κλείσιμο του μεστζίτ των Τούρκων της περιοχής είναι απαράδεκτη και δηλώνει πως ¨Το κλείσιμο του μεστζίτ μας,μας λύπησε πολύ. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα. Εμείς εδώ διδάσκαμε το Κοράνι στα παιδιά μας. Κάναμε τις προσευχές μας τις Παρασκευές. Ας μας δείξουν ένα μέρος, έστω και αν είναι εκκλησία, να κάνουμε εκεί τις προσευχές μας, επιθυμούμε να κάνουμε το ναμάζι μας.

Πηγή http://tourkikanea.gr/



https://diulistirio.blogspot.gr



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus