Διυλιστήριο: VIDEO - Καραμανλής ο Γ' : ''Έχει και θετικό ισοζύγιο η διακυβέρνηση Σημίτη''

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

VIDEO - Καραμανλής ο Γ' : ''Έχει και θετικό ισοζύγιο η διακυβέρνηση Σημίτη''


Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, ανιψιός του ιδρυτή του κόμματος, Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σε ανάλυσή του στο ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά, αναφερόμενος στην συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, υποστήριξε ότι η περίοδος διακυβερνήσεως του, έχει κατά κύριο λόγο... θετικό ισοζύγιο!

Και δεν σταμάτησε εκεί. Θεώρησε θετικό τον τρόπο που μπήκαμε στην ΟΝΕ. Ξέχασε ότι εκεί που μία τυρόπιτα είχε 50 δρχ, μέσα σε μία μέρα κόστιζε 50 λεπτά (170,50 δρχ) ή μία σοκολάτα που είχε 100 δρχ έγινε απευθείας 1 ευρώ (340,75 δρχ). 

Η δήλωσή του αυτή προκάλεσε σοκ στους κύκλους στη Νέα Δημοκρατία, όμως ορισμένοι το διαβάζουν διαφορετικά. Μήπως η Νέα Δημοκρατία θέλει να φέρει στους κόλπους της όλο το «φιλο-ευρωπαϊκό» μπλοκ;

Όπως και να έχει, ο βουλευτής από τις Σέρρες, σίγουρα δεν θα έκανε και πολύ χαρούμενο τον ξάδερφό του και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή με αυτή του την δήλωση.


Πηγή www.epikairo.com

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus