Διυλιστήριο: Μπράβο του! Ο Σκλαβενίτης έδωσε αύξηση στους πρώην εργαζομένους του Μαρινόπουλου!

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Μπράβο του! Ο Σκλαβενίτης έδωσε αύξηση στους πρώην εργαζομένους του Μαρινόπουλου!


Χαράς ευαγγέλια για τους πρώην εργαζόμενους του Μαρινόπουλου, καθώς δύο μήνες μετά την προσχώρησή τους στον όμιλο Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, συμφερόντων της εταιρίας Σκλαβενίτης, είδαν αυξήσεις στους μισθούς τους.

Ετσι από τις αρχές Μαΐου αναπροσαρμόστηκαν προς τα πάνω οι μεικτοί μισθοί και τα ημερομίσθια των χαμηλόμισθων πρώην εργαζομένων του Μαρινόπουλου, προκειμένου να καλυφθούν οι μισθολογικές διαφορές μεταξύ των υπαλλήλων των δύο αλυσίδων σουπερμάρκετ.

Συγκεκριμένα:
• Ο μηνιαίος μεικτός μισθός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης που ήταν κάτω των 860 ευρώ αυξάνεται (με χορήγηση εταιρικής παροχής) και πλέον ανέρχεται στο ποσό των 860 ευρώ. Δηλαδή όσοι λάμβαναν τον Απρίλιο μισθό 586 ευρώ τον Μάιο έλαβαν 860 ευρώ.
• Ο μηνιαίος μισθός για εργαζομένους μερικής απασχόλησης, που τον Απρίλιο εισέπρατταν 293 ευρώ, τον Μάιο με βάσει τη νέα μισθολογική κλίμακα έφτασε τα 430 ευρώ.
Σημειώνεται ότι περίπου το 60% των εργαζομένων του Μαρινόπουλου δούλευαν ως υπάλληλοι part time.
• Το ημερομίσθιο των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης αυξάνεται ώστε να φτάσει τα 33 ευρώ, ενώ το ωρομίσθιο αυξάνεται στα 5,16 ευρώ, από 3,52 ευρώ που ήταν τον Απρίλιο.
Αυτή η απόφαση της εταιρίας Σκλαβενίτης σκόρπισε χαμόγελα χαράς στους εργαζομένους του Μαρινόπουλου, καθώς υπολογίζεται ότι η πλειονότητά τους αμειβόταν με μισθούς κάτω των 860 ευρώ.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus