Διυλιστήριο: Επιστολή - σοκ από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ στον Τόμσεν για να φουσκώσει το έλλειμμα το 2010

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Επιστολή - σοκ από τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ στον Τόμσεν για να φουσκώσει το έλλειμμα το 2010


Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχωράει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία, όπου φέρνει στο φως της δημοσιότητας επιστολή - σοκ του Ανδρέα Γεωργίου, επικεφαλή της ''ανεξάρτητης αρχής'' ΕΛΣΤΑΤ, στον Πολ Τόμσεν, επικεφαλή του ΔΝΤ, όπου ζητούσε να παρέμβει στην ελληνική κυβέρνηση για να μπορεί να κάνει ότι θέλει στο Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ.

Η φίμωση του Δ.Σ. ήταν βασικής προτεραιότητας ζήτημα, αφού ως γνωστόν - κυρίως αλλά, όχι μόνο -, τόσο ο αντιπρόεδρος Νικ. Λογοθέτης , όσο και το μέλος Ζωή Γεωργαντά εξέφραζαν σφοδρές αντιρρήσεις για ''φουσκωμα'' του ελλείμματος, το οποίο ξεκίνησε από το 6%, για να καταλήξει χωρίς καμιά συναίνεση του Δ.Σ. στην Eurostat στο 15,6%.

Ο κύριος Γεωργίου μάλιστα, που μέχρι εκείνη την περίοδο παρατύπως είχε ακόμα υπαλληλική σχέση με το ΔΝΤ, απευθύνεται εγκάρδια στις 16/10/2010 στον Τόμσεν, ενω κοινοποιεί και σε δύο ανώτερα στελέχη της Eurostat, κάτοι που - κατά τους καταγγέλλοντες, αποδεικνύει την άμεση συμμετοχή της Eurostat, στην προσπάθειά του να αλλάξει τον ιδρυτικό νόμο 3832/2010 και να φιμώσει το υπόλοιπο Δ.Σ..

Στο τέλος της επιστολής αναφέρει χαρακτηριστικά ''θα σε πάρω τηλέφωνο προκειμένου να λύσουμε το θέμα''.

Υ.Γ. Για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας δεν δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή, αλλά μπορείτε να την διαβάσετε από την εφημερίδα που κυκλοφορεί. Η επιστολή από εμάς θα δημοσιευθεί  στις 6/6/2017

Πηγή  www.dimokratianews.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus