Διυλιστήριο: Η ΝΔ κατηγορεί τον Καμμένο ότι προσπάθησε να παγιδεύσει τον Μαρινάκη για την υπόθεση NOOR1

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Η ΝΔ κατηγορεί τον Καμμένο ότι προσπάθησε να παγιδεύσει τον Μαρινάκη για την υπόθεση NOOR1


Το Διυλιστήριο λέει : ''... Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις με το Ερρίκος Ντυνάν και τις ευθύνες Γεωργιάδη- Βορίδη- Αβραμόπουλο, τον Τσοχατζόπουλο να λέει ότι έχει στοιχεία ότι υπεύθυνοι που μπήκαμε στα μνημόνια είναι ο Σημίτης - Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου να τα ρίχνει όλα στον Βενιζέλο -Παπανδρέου για τις λίστες Λαγκάρντ, τον Παπαντωνίου να οδηγείται σε προανακριτική, και την δέσμευση της περιουσίας του άλλοτε ηγήτορα Μπόμπολα, προσπαθεί να κάνει ρελάνς μέσω των γνωστών μας ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι ο Καμμένος συνομιλούσε με έναν υπόδικο για να ενοχοποιήσει τον Μαρινάκη. 
Για την ιστορία 25 άτομα προφυλακίστηκαν το 2014 για την υπόθεση αυτή. Ως δια μαγείας, λόγω του ότι παρήλθε ο χρόνος της προφυλάκισης (!!!) αφέθηκαν ελεύθεροι, με αποτέλεσμα να μην γίνει ποτέ αυτή η δίκη τότε. Όταν αφέθηκαν ελεύθεροι, σε τρεις χώρες, Τουρκία- Ολλανδία - Ελλάδα, 11 άτομα βρέθηκαν νεκρά και τρία ήδη αναζητούνται.
Μετά από αυτό είχαμε και την περίεργη ξαφνική παραίτηση του Προέδρου του Τριμελούς εφετείου (ΕΔΩ)
Τον Απρίλιο του 2016 ξανάνοιξε ο εισαγγελέας την υπόθεση χαράκτηρίζοντάς την ως διεθνή εγκληματική οργάνωση (ΕΔΩ).
Πριν την  απόφαση της δίκης όπου τελικά καταδικάστηκαν μόνο, λόγω έλλειψης στοιχείων ο Γιώργος Μπουρφούβαλη και ο Ευθύμης Γιαννουσάκης, ο κύριος Μαρινάκης βρίσκοταν στα Χανιά φανερά ήρεμος για την έκβαση της δίκης (;) (ΕΔΩ)  μαζί με Μπακογιάννη, Βορίδη, Γεωργιάδη κτλ.
Είναι σε όλους γνωστό, ότι ο Γιαννουσάκης για κάποιο λόγο ανέλαβε όλη την ευθύνη της υπόθεσης αυτής. 
Και έρχεται τώρα η ΝΔ να υποστηρίξει τον κύριο Μαρινάκη για εμφανείς λόγω και να καταδικάσει την όποια προσπάθεια ίσως έγινε, για την ενοχοποίηση του πραγματικά υπεύθυνου επικαλούμενη την δικαιοσύνη στην Ελλάδα (ανέκδοτο και αυτό)
Εμείς λέμε, ακόμα και να είναι αλήθεια όσα υποστηρίζει ο κύριος Γιαννουσάκης, μακάρι να καταδικαζόταν ο πραγματικά υπεύθυνος της προσπάθειας διοχέτευσης στην ελληνική αγορά 2,1 τόνους ηρωίνης ...  ''


Το άρθρο είναι από το : www.skai.gr

Μείζον πολιτικό θέμα, που χρήζει άμεσης διερεύνησης, και όχι απάθειας από όλους τους αρμοδίους, προκαλούν οι συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον καταδικασθέντα για την υπόθεση Noor 1 Μάκη Γιαννουσάκη που έδωσε στη δημοσιότητα το πόρταλ UNFOLLOW.

Στόχος των επαφών ήταν να ενοχοποιηθεί ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης για την υπόθεση του Noor-1. Με βάση πάντα τα στοιχεία αυτά, στην απόπειρα εμφανίζεται να έχει κεντρικό ρόλο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ενώ ανακριτικός λειτουργός, αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, από κοινού με δικαστικούς λειτουργούς, εμφανίζονται να προσπαθούν να αποσπάσουν από τον καταδικασθέντα σε ισόβια για την πολύκροτη υπόθεση, ψευδή κατάθεση που θα εμπλέκει άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το UNFOLLOW δημοσιεύει ηχογραφημένες συνομιλίες, οι οποίες αναρτήθηκαν από άγνωστο χρήστη στο διαδίκτυο και είναι δημόσια προσβάσιμες.

Μάλιστα, στην κατοχή του UNFOLLOW έχει περιέλθει και η αναφορά εισερχομένων κλήσεων που έκανε η αρμόδια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τον αριθμό που χρησιμοποιεί ο Μ. Γιαννουσάκης, από την οποία προκύπτει πως όντως το βράδυ της 17ης Ιανουαρίου 2017, ο αριθμός τηλεφώνου που χρησιμοποιεί ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται να πραγματοποιεί τρεις κλήσεις προς τον Μ. Γιαννουσάκη (στις 21.03, στις 21.33 και στις 21.36), ενώ κλήση υπάρχει και την επόμενη μέρα στις 20.13.

Εξηγήσεις αναφορικά με την επικοινωνία του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη κρατούμενο και τη διαμεσολάβησή του προς την Εισαγγελία και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ζητούν από τον Σταύρο Κοντονή, οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Για τεράστιο σκάνδαλο κάνει λόγο Το Ποτάμι σχολιάζοντας την υπόθεση.

Πλήρης κάλυψη Κοντονή στον Πάνο Καμμένο


Πλήρη κάλυψη παρέσχε πάντως ο υπουργός Δικαιοσύνης στον Πάνο Καμμένο για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο.

«Δεν είναι παράνομο αν ένας υπουργός λάβει μία πληροφορία τέτοιου επιπέδου να ενημερώσει τον υπουργό», σημείωσε χαρακτηριστικά, αποφεύγοντας να αποσαφηνίσει σε ποια πληροφορία αναφέρεται, και κυρίως στον τρόπο κτήσης της, και αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίδιος είχε λάβει γνώση, ενώ υποστήριξε πως ο ίδιος, και όχι ο Πάνος Καμμένος, ενημέρωσε την εισαγγελία για να πράξει τα δέοντα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβεβαίωσε ότι τυχόν παραβίαση του Κανονισμού των Φυλακών θα ελεγχθεί, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «ήσσονος σημασίας» το θέμα, και εστιάζοντας το ενδιαφέρον του στη διακίνηση των 2,1 τόνων ηρωίνης, αφήνοντας αιχμές περί επιχείρησης αποπροσανατολισμού από ορισμένα ΜΜΕ.

Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε ότι η έρευνα της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση και η Δικαιοσύνη πράττουν τα δέοντα για να λάμψει η αλήθεια, τονίζοντας ότι «δεν κάμπτονται» από παρεμβάσεις.

«Δεν μπορεί να γίνει δικανική ή κοινοβουλευτική συζήτηση του θέματος – γιατί έχει προκύψει από μία είδηση που αφορά σε παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά μέσα – βάσει νόμου δυνατότητα θεσμικής αξιοποίησης παράνομων κτηθέντων μέσων υπάρχει μόνο με 3 όρους (…) Επομένως δεν νομίζω μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα» αρκέστηκε να σχολιάσει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι


Οργισμένη απάντηση Καμμένου στη Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Noor1 - Ανταπάντηση της ΝΔ

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας εξεδόθη από το γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Όπως αναφέρεται σε αυτή:

«Πέρασαν 24 ώρες από την έρευνα στις επιχειρήσεις του σπόνσορα της Νέας Δημοκρατίας, και ομοτράπεζου του Κυριάκου Μητσοτάκη, για στοιχεία που αφορούν εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση μαύρου χρήματος και η σιωπή τους ήταν όντως εκκωφαντική, έως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», το οποίο, αφού απορρίφθηκε από δύο εφημερίδες έναντι αντιτίμου, δημοσιεύτηκε στον καταδικασμένο για συκοφαντική δυσφήμιση όμιλο σε περισσότερα από έξι χρόνια φυλάκιση.

Ο κρατούμενος Γιαννουσάκης ζήτησε δια του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δικαστική προστασία για να καταθέσει στοιχεία για την υπόθεση του «Noor 1». Ως όφειλα, ενημέρωσα αμέσως την Εισαγγελία και τον αρμόδιο Υπουργό.

Θα δούμε ποιος θα πάει πρώτος μέσα…».

https://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus