Διυλιστήριο: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ - Κατά το ΚΚΕ !!!

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ - Κατά το ΚΚΕ !!!



Ολοκληρώθηκε, στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ, το οποίο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Υπέρ τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

ΝΔ, Χρυσή Αυγή, ΚΚΕ και Ποτάμι καταψήφισαν, ενώ Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «παρών».

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου, ο υπουργός Μεταφορών υποστήριξε ότι με την απο-ιδιωτικοποίηση του οργανισμού επιστρέφεται στους φολογούμενους η δημόσια περιουσία, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει απο το 2010, ενώ έκανε λόγο για δήθεν μεταρρυθμιστές που ανέχθηκαν επί δεκαετίες μια όαση κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος και παλαιοκομματισμού.

«Μετωπική» Χρ. Σπίρτζη-Νέας Δημοκρατίας για τον ΟΑΣΘ

Έντονη κριτική άσκησαν οι εισηγητές της αντιπολίτευσης, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, που υποστήριξε ότι υπάρχει σοβαρή ευθύνη των δανειστών αν έχουν συμφωνήσει στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus