Διυλιστήριο: Υπουργός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αδειάζει τον Κυριάκο

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Υπουργός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αδειάζει τον Κυριάκο



Πλήρως αντίθετος με τις επιλογές και την ρητορική Μητσοτάκη εμφανίζεται ο πρώην υφυπουργός Γεωργίας κατά την πρωθυπουργία του Κων. Μητσοτάκη (1992-1993) και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλη (2004-2007), Απόστολος Σταύρου ο οποίος επαίνεσε στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, δήλωση του Γιάννη Μοίρα στην οποία καταφέρεται εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και των ακροδεξιών επιλογών του.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μοίρας, στρέφει τα βέλη του εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνει ότι «δεν μπορούν να μας κατηγορούν οι αυτόκλητοι πολιτικοί "ξεπλένηδες" της ακροδεξιάς και του ναζισμού, παλιού και νέου».

Μεταξύ άλλων ο κ. Μοίρας υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να κατηγορεί τους ΑΝΕΛ ως ακροδεξιούς καθώς όπως διερωτάται μέσω της δήλωσής του:

«Μας κατηγορεί για ακροδεξιούς, ποιος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που…

- Έχει ορίσει αντιπρόεδρό του τον Άδωνη Γεωργιάδη, έναν διαφημιστή αντισημιτικών βιβλίων, έναν άνθρωπο στον οποίο έστελνε πολιτικά ραβασάκια ο δικτάτορας Παττακός, τον αρνητή της θυσίας των φοιτητών του Πολυτεχνείου; Παραδίδοντάς του μάλιστα και τα κλειδιά του κόμματος;

- Έχει ορίσει Τομεάρχη Εσωτερικών το Μάκη Βορίδη, τον τέως γενικό γραμματέα νεολαίας τη χουντικής ΕΠΕΝ (διορισμένο από το δικτάτορα Παπαδόπουλο), τον τέως πρόεδρο του ρατσιστικού εθνικιστικού Ελληνικού Μετώπου, παρακλαδιού του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας και πολιτικού τέκνου του Ζαν Μαρί Λεπέν;

Μας κατηγορεί για ακροδεξιούς, ποιος; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που…

- Συναίνεσε στην ιστορική εξίσωση Ναζισμού με Κομμουνισμό, ενάντια στην παλιά επίσημη θέση της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, κατηγορώντας τον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή επειδή αρνήθηκε να πάει στο Συνέδριο στο Ταλίν;

- Επιχείρησε να ξεπλύνει τη Χρυσή Αυγή από την εγκληματική δολοφονική της δράση μέσω των δηλώσεων του αίσχους που έκανε στο Politico, λαμβάνοντας μάλιστα και τα επίσημα συγχαρητήρια των Ελλήνων νεοναζί; Που υπερέβη ακόμη και τη θεωρία των δύο άκρων του Αντώνη Σαμαρά, παρουσιάζοντας ως μοναδικό άκρο, συνδεόμενο μάλιστα με την τρομοκρατία, δήθεν την Αριστερά;»

Η παραπάνω δήλωση δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρώην γραμματέα της ΚΟ, Απόστολο Σταύρου, ο οποίος σχολίασε θετικά την ανάλυση , αναφέροντας, «Γιάννη μπράβο, πολύ καλή και σωστή η ανάλυσή σου».

Ολόκληρη η ανάρτηση και το σχόλιο του κ. Σταύρου:



29 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...See More  

Πηγή www.hotdoc.gr

https://diulistirio.blogspot.gr                                   
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus