Διυλιστήριο: Σχολή Ξεναγών Αθήνας: Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις – Δείτε εδώ ΟΛΗ την προκήρυξη

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Σχολή Ξεναγών Αθήνας: Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις – Δείτε εδώ ΟΛΗ την προκήρυξη

Η δέσμευση της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά για την επαναλειτουργία της Σχολής Ξεναγών της Αθήνας έγινε πραγματικότητα. Η Σχολή Ξεναγών της Αθήνας είχε κλείσει το 2010.

Ανοίγει μετά από επτά χρόνια, καθώς η κυβέρνηση, κρίνοντας ως ύψιστης σημασίας την ειδικότητα του ξεναγού και την εκπαίδευσή τους, εξασφάλισε τους απαιτούμενους πόρους για την επαναλειτουργία της Σχολής, ενώ ολοκληρώθηκε και το έργο της διαμόρφωσης του κανονισμού λειτουργίας που θα διέπει τις Σχολές Ξεναγών από την Γνωμοδοτική Επιστημονική Επιτροπή που είχε συσταθεί ειδικά για το σκοπό αυτό. Η αρμόδια Επιτροπή διαμόρφωσε τον κανονισμό των Σχολών Ξεναγών και έλαβε υπόψη τις προτάσεις του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.

Ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017,η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Σχολή Ξεναγών Αθήνας.

Η προκήρυξη για την έναρξη της επαναλειτουργίας της Σχολής Ξεναγών Αθήνας, έχει βγει ήδη στον αέρα και δημοσίευσε στο πρόγραμμα “Διαύγεια” το υπουργείο Τουρισμού.

Στην προκήρυξη γίνονται σαφείς η προϋποθέσεις εγγραφής των ενδιαφερομένων, οι προθεσμίες εκκίνησης και λήξης των εγγραφών, αλλά και το αριθμός των εισακτέων, που ορίστηκε στους σαράντα (40) για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018.

Σύμφωνα με το υπουργείο: «Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν με συστημένη επιστολή στο Υπουργείο Τουρισμού (Διεύθυνση Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Τμήμα Ανωτέρων Σχολών & Σχολών Ξεναγών, Λ. Αμαλίας 12, Τ.Κ. 10557, Αθήνα), αίτηση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017».

Πηγή mintour.edu.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus