Διυλιστήριο: VIDEO - Γκάφα Μητσοτάκη: Άσκησε κριτική σε διάταξη του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ που έχει αφαιρεθεί

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

VIDEO - Γκάφα Μητσοτάκη: Άσκησε κριτική σε διάταξη του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ που έχει αφαιρεθεί



Την γκάφα επεσήμανε αμέσως ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προκαλώντας τον εκνευρισμό του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια...

Αδιάβαστος και απροετοίμαστος πιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς άσκησε κριτική σε διάταξη του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ η οποία έχει αφαιρεθεί! Την γκάφα επεσήμανε αμέσως ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προκαλώντας τον εκνευρισμό του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια. Το λάθος του προέδρου της ΝΔ ήταν η αναφορά του σε διάταξη σύμφωνα με την οποία για την μετάκληση ενός καθηγητή από το εξωτερικό χρειάζεται απόφαση του υπουργού. Όμως αυτή η διάταξη έχει αλλάξει!

Ο Κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι «το νομοσχέδιο σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν. Από το παρελθόν εξάλλου έρχονται και οι αντιλήψεις που πάει να επιβάλλει. Δεσμεύομαι ενώπιον της Βουλής και της κοινωνίας ότι η ΝΔ θα το καταργήσει. Στο μέλλον θα αποτελεί απόδειξη πως μία κυβέρνηση χωρίς μέθοδο, σχέδιο, γνώση και δυστυχώς φραγμούς επιχείρησε να γυρίσει πίσω, δεκαετίες τη χώρα μας».

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε προσωπικά στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. «Η νομοθετική παρακμή του κοινοβουλίου έχει ξεπεράσει κάθε όριο δυστυχώς με την ανοχή του προεδρείου και του προέδρου προσωπικά ο οποίος είναι συνένοχος», είπε και πρόσθεσε: «το προαύλιο της Βουλής δεν μπορεί να μετατραπεί σε χώρα για διαμαρτυρία και όταν η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της να παρατηρείται από τον πρόεδρο της Βουλής. Αν στη θέση του Ρουβίκωνα ήταν άλλη ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών θα έδειχνε την ίδια ανοχή;».



Πηγή left.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus